Ha nyitnék egy Bagel bárt Budapesten, vásárolnál nálam?
Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyien gondolják ezt jó ötletnek? Évek óta készítek ilyen péksüteményt, autentikus eljárással, recepttel.
Ha csinálnék egy vállalkozást belőle, vajon lenne rá kereslet?
Mennyit adnál egy sima bagelért?
Mennyit egy szendvicsért?
Leülnél ott, vagy inkább elvinnéd?
Kávéval, vagy üdítővel?
En amig californiaban laktam minden reggelt a Bruegger's-ben inditottam:) Kave vagy narancsle es egy finom pulykas-majonezes bagel:) Most az allamban, ahol elek nincs Bruegger's, szoval atszoktam a Noah's-ra, itt kb $2-$7 kozott mozognak az arak, arulnak edessegeket(peksutik), gyumolcsleveket, kavekat, salatakat es leveseket is.
Itt vannak arak, bar szerintem ezek magyar viszonylatban eleg magasak
Köszönöm, az eddigi válaszokat!
Írjatok még, minél többen!
Árat nem mondanék, hogy mit mennyiért, mert manapság minden drága. A lényeg, hogy engem megnyert az ötlet, tetszenek ezek a szendvicsek, péksütik. A lényeg, hogy legyen bőséges választék mind az ételből, illetve az italból is. Alakíts ki egy olyan helyet, ahol te is szívesen elfogyasztanád a reggelid. Legyen hangulatos,szóljon halkan valamilyen zene és szólj, ha megnyitottál! Én például ezért szeretek a Mammutban beülni a Guru-ba. Ha mindezek megvannak, én tuti nem lépek le, hanem leülök, és elfogyasztom, amit vettem...;)
És fiatal csapatot állíts össze, mert az fontos...:)
És amit elfelejtettem:
Italoknál olyasmikre gondolok első sorban, mint:
-kávé
-tea
-forrócsoki
-cappuccino
-jegeskávé
-habos kakaó
-esetleg karamellás tej
-100%-os levek (sokan ezeket részesítik előnyben, és nem a forró italokat)
Ezekből tuti, hogy vennék...(mondjuk én imádom a forró italokat)
Megjegyezném, hogy az amerikai stílusú bagel csak frissen jó, mert egyébként nagyon kiszárad és nem finom.
Szóval ha olyan típusút sütnél, akkor nem vagyok biztos benne, hogy megéri... Ugyanis ki kéne dobni. Vagy eladhatod, de nem hiszem, hogy sok ember visszamenne megint száraz kenyérért... :/
De ha akarsz bárt, akkor minden kell. Innivaló, kávé, tea, leülős rész és álldogálós rész. WC.
Én vennék, mert imádtam a jó vajas kiflit! Árakról fogalmam sincs, kb 50-100 ft közé tenném (jelzem úgy, higy fogalmam sincs, mi kell hozzá,nem beszélve arról, hoigy milyen költségeid lesznek, amiknek meg kellene térülniük egy idő után...).
Ja, és inkább elvinném. Ha nem, akkor kakaó, vagy forrócsoki vagy tej, tea jönne szóba.
Szerintem az ötlet mindenképp jó, megfelelő marketinggel (ami nem csak pénz kérdés, hanem egyéni kreativitás is) biztos lenne rá kereslet. Az ár azon is múlik, hogy mekkora az adott bagel, ezért nem mondok rá semmit, hogy mennyiért venném meg. A szendvics szintén ettől függ.
Ha egyedül mennék, akkor inkább elvinném, ha barátokkal, akkor beülnék. Mindkettőt elképzelhetőnek tartom, főleg, ha nem stílustalan a hely (ez szintén kreativitásfüggő). Nem vagyok nagy kávés, sőt, évente 1-2 alkalommal iszok csak, de a bagelhez inkább azt tudnám elképzelni, szóval inkább azt innék hozzá, de nem rövid kávét, hanem valami különlegesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!