Ha nyitnék egy Bagel bárt Budapesten, vásárolnál nálam?
Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyien gondolják ezt jó ötletnek? Évek óta készítek ilyen péksüteményt, autentikus eljárással, recepttel.
Ha csinálnék egy vállalkozást belőle, vajon lenne rá kereslet?
Mennyit adnál egy sima bagelért?
Mennyit egy szendvicsért?
Leülnél ott, vagy inkább elvinnéd?
Kávéval, vagy üdítővel?
Én nagyon szeretem a mindenféle péksüteményeket, inkább ilyeneket vásárolok a reggelimhez mint pl kenyeret, mert azt nem szeretem.
Szóval szerintem vásárolnék (persze nyilván akkor, ha itt lenne a környéken), azt hogy mennyit adnék nem tudom, gondolom pár száz forintot.. De nem tudom mennyi a reális ár. Szendvicsért meg kicsit többet.
Nem hiszem hogy leülnék, max. akkor ha valami ismerőssel így találjuk ki, de magamban nem szeretek sehol ücsörögni. Kávé vagy üdítő - ha leülök talán kávé, ha nem, akkor üdítő.
"ocsi, de mi az a bagel?"
Itt van néhány kép róla:
A tengerentúlon nagyon népszerű kicsit édeskés, kerek péksütemény.
Olyasmi mi itthon regen volt a vajas kifli, csak mas formaban.
Lengyel eredetu, nagyon nepszeru lett a zsido emberek kozott. Miel szombaton nem suthetnek, ez kibirja, hogy elotte valo nap legyen sutve, friss marad masnapig.
Kerdezo, csak akkor jo, ha tenyleg vajas ize van, ha csak kenyer izu, mas formaban, nem jo. Nem mindenki tudja, hogy kell jo bagelt sutni.
igen, ismerem őket, de nem az igazi.
Az a péksütemény egy kerek kifli amit ott árulnak.
:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!