Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ha nyitnék egy Bagel bárt...

Ha nyitnék egy Bagel bárt Budapesten, vásárolnál nálam?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyien gondolják ezt jó ötletnek? Évek óta készítek ilyen péksüteményt, autentikus eljárással, recepttel.

Ha csinálnék egy vállalkozást belőle, vajon lenne rá kereslet?

Mennyit adnál egy sima bagelért?

Mennyit egy szendvicsért?

Leülnél ott, vagy inkább elvinnéd?

Kávéval, vagy üdítővel?

2011. febr. 3. 14:01
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
az alap tészta kicsit édeskés, de létezik rengeteg variáció, a rozsostól a hagymáson keresztül akár a kakaós-fahéjas változatig.
2011. febr. 3. 14:36
 12/28 anonim ***** válasza:
7%
Akkor nem jo.
2011. febr. 3. 14:40
 13/28 anonim ***** válasza:
6%
Eredeti az sima vajas-fele sutemy. Az izesitettek mar amerikai tilus.
2011. febr. 3. 14:41
 14/28 anonim ***** válasza:
94%

Az igazi bagel nekem túl tömény és száraz, sokszor ízetlen.

Lehet ezért használnak ebben a bafel-bárban nem "igazit", mert azt a magyar nem venné meg.

Kb. úgy lehet ezzel, mint a kínai kajával. Az eredeti kínai konyha nem lenne nyerő magyarországon.

2011. febr. 3. 16:58
 15/28 anonim ***** válasza:

Egy levesbárnak már nagyon örülnék. A lengyeleknél nagyon gyakori és jó, de itthon még ne találkoztam egy jó levesbárral.

A bagelt személy szerint nem csípem.

2011. febr. 3. 17:00
 16/28 anonim ***** válasza:
92%
Biztosan nem adnék 550-600 Forintot egy bagelért. Max. 350, de az a nagyon max. 400-500 Forintért már lehet kapni nagyobb, kiadósabb szendvicseket is.
2011. febr. 3. 17:05
 17/28 anonim ***** válasza:
70%

Igen, szívesen megkóstolnám. Egy jó kiadós szendvicsért adnék 6-800 forintot, a benne lévőktől függően.

Kakaó feltétlenül szükséges! :-)

2011. febr. 3. 19:47
 18/28 anonim ***** válasza:
Ha tudnád, mi kell egy ilyen hely megnyitásához, neki sem állnál. Bocs ha negatív vagyok!
2011. febr. 4. 23:06
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Két szendvics árából,inkább klasszikus étterembe,vendéglőbe járnék enni,"normális" ételeket!
2011. febr. 7. 10:25
 20/28 anonim ***** válasza:
91%

imádom a bageles szendvicseket!!! :)

nem tudom, mennyit adnék érte, de azért nem tudnék sokkal többet, mint amennyit mondjuk a mekiben költ el az ember egy-egy étkezésre.

2011. febr. 7. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!