Mi a kedvenc kajátok?
Figyelt kérdés
:)2011. jan. 8. 13:32
1/28 anonim válasza:
Valójában nekem nincs, mindig változik. Gyerekként imádtam a paradicsomlevest, makarónit, rántott szeletet :D
Most egyre inkább "elsalátásodok" valamint egy tál gyümölcslevest bármikor meg tudnék enni, de mostanság a csőben sült brokkoli az egyik kedvencem, meg az ilyen rakott zöldséges cuccok. Szóval ma már tudatosabban eszek finomakat :)
2/28 anonim válasza:
Tökfőzelék pörkölttel. Tudom, sokan utálják, de ahogy anyukám készíti, az verhetetlen és isteni finom!
3/28 Panna99 válasza:
az apukám által kitalált receptű citromos hús a világ legfinomabb étele. imádom
4/28 anonim válasza:
Rakott krumpli (IMÁDOM!!!!), brassói, grízes tészta baracklekvárral és porcukorral, borsóleves (a lényeg, hogy jó sűrű legyen :) ), oldalas mustárral és kenyérrel!:) Most ezek jutottak az eszembe.
L/19
8/28 anonim válasza:
cigánypecsenye és a rakott krumpli:)
Édességben a habcsók és a krémes sütik. Levesben a frankfurti leves. 18/L
9/28 anonim válasza:
Amiből a legtöbbet tudnám megenni, jelenleg a sült krumpli.
10/28 anonim válasza:
Sok van, tényleg. De nagyon szeretem a húslevest, a halászlét, a sushit, a currys rizset, a tejfölös tésztát meg a spenótfőzeléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!