Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mi az igazság a McDonald's-os...

Mi az igazság a McDonald's-os ételekkel kapcsolatban? (lent fontos)

Figyelt kérdés
Tényleg olyan "szemét" ételek, vagy minőségibb húsokból készülnek? KÉREM csak olyan válaszoljon, akinek személyes tapasztalata van,ott dolgozott. Az ne válaszoljon aki az unokabátyja csajának öccsének haverjától hallott dolgokat!
2011. jan. 4. 14:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Én jobban félek egy sarki gyrosostól, meg kifőzdétől, mint e McDonaldstól.

Hiteles forrásból hallott már olyat valaki, hogy romlott lett volna náluk valami? Vagy valaki bizonyítottan ott kapott el valamit? NEM!

McDonalds nem engedhet meg magának egy ilyen kellemetlen ügyet.

Bezzeg kifőzdés hír minden hónapban van.

2011. jan. 4. 15:20
 22/30 anonim válasza:
100%
Szia! Hát nem tudom ez a válasz megfelel-e a kritériumaidnak, de azért leírom.:) Nekem keresztapám dolgozott a mekiben, több mint 8 évig. Volt olyan szerencsém, hogy párszor bemehettem és kicsit körülnézhettem, plusz egy nyarat diákmunkáztam is. Hát szemétnek szemét, de csak annyira mint minden gyorséttermi kaja. Egyébként nagyon ügyelnek a tisztaságra és a higiéniára. Minden szigorú előírások szerint működik, meg van szabva, hogy mit milyen olajban lehet kisütni, meddig. Minden embernek saját feladata van. Minden frissen sütnek. tehát tutira nem áll ott 1 napja, max. 20 perce. Minőségi alapanyagokat használnak fel. Mindenen fel van tüneteve, hogy miből áll, honnan hozták, meddig használható fel. Romlott dolgot nem sütnek ki és ami leesik a földre, azt sem teszik bele már a szenyódba:)Egészségesnek épp nem mondható, nem egy fitnesskaja és minden mirelit, de az alapanyagok miőségiek.
2011. jan. 4. 23:06
 23/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egy hónapban egyszer-kétszer szoktam csak enni, úgyhogy akkor ezek szerint nem lesz tőle különösebb bajom!
2011. jan. 5. 07:07
 24/30 anonim ***** válasza:
76%
Én is osztom, több bajod lehet a sarki kifőzdés,gyroszos cucctól. :/
2011. jan. 5. 17:03
 25/30 anonim ***** válasza:

jo etvagyat

[link]

2011. jan. 6. 14:57
 26/30 anonim ***** válasza:
30%

Mekkora sok gyökérséget összetudtok hordani. Szakács vagyok egy "sarki kifőzdéből" nálunk IGAZI kaja van, amit a kedves édesanyátok is szokott csinálni, és a rémtörténetek, hogy romlott, húst adnak el meg ilyesmi gyakorlatilag a 90-évekkel végetértek. 1 én mindent megkostolok hogyha főzök, szal ha romlott/büdös/szemét lenne akkor nem tudnám magamat rávenni, és az íze sem lenne olyan amilyen.

2. egyszer ismerősömtől szereztem original mekis mirelit húst. kb akkor volt mint a tenyerem és az sült össze erre az aszott szutyokra ami ott a zsömlében van. és a mekis kaja annyi tartósítószert tartalmaz, hogy a büdös életbe nem romlik meg, próbáld ki végy egy sajtburgert vidd haza tedd le akárhova és 2 hónap múlva nézd meg, még csak penész se mászik rá.... biztos a minőségi alapanyagokat nem szereti....

2011. jan. 7. 08:55
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Inkább eszek mondjuk az El Bandiban egy hatalmas hamburgert ugyan annyi pénzért mint ami a mekiben van. Mekis kajával nem lenne bajom csak drága. Nem vagyok kövér de simán megtudnék enni 6 sajtburgert azt a 250 Ft-ost. Inkább veszek máshol 800-ért egy hatalmasat és abban van anyag.
2011. jan. 7. 09:07
 28/30 anonim ***** válasza:
87%
Hát, én láttam már rohadt hamburgert, úgy bűzlött, ahogy csak kell... Valaki leejtette, és olyan szép penészes volt a sárba, hogy csak na :)
2011. jan. 7. 09:13
 29/30 anonim válasza:

Én Amerikába dolgoztam az Mc-nél.

A hús: húscafatok összepréselve telenyommva szineszékkel, adelékokkal, E betűsökkel.

És kiraktunk egy hamburgert a patkányok közé, és egyik se ette meg, 1hónapig ott ált és semmi baja se volt a hamburgernek. (meg se rohadt vagy semmi, de azon csodálkoztam hogy a patkányse ette meg).

A sült krumpli: tele van sóval.

A rántott húsok meg borzasztóak.

2012. nov. 27. 21:20
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez az E betűs mizériától sikítok...

Elárulok valamit: te otthon, a konyhában, amikor főzöl, tonnaszámra használsz fel E betűket, bizony! Ugyanis van E betűje a sónak, cukornak, szódabikarbónának, vaníliás cukornak, citromsavnak, ételízesítőnek, mindennek. Sőt, az oxigénnek is. Ezek közül pedig egyetlen egy darab anyag sem káros, sőt. Az E betűs szám azt jelenti, hogy bevizsgált, engedélyezett anyag. De ügye ez a hülye körlevelekből kimarad.

De ha ennyire ellene vagy az E számoknak, akkor kívánom, többet ne jusson a szervezetedbe E948!

2012. nov. 27. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!