Mi az igazság a McDonald's-os ételekkel kapcsolatban? (lent fontos)
Én jobban félek egy sarki gyrosostól, meg kifőzdétől, mint e McDonaldstól.
Hiteles forrásból hallott már olyat valaki, hogy romlott lett volna náluk valami? Vagy valaki bizonyítottan ott kapott el valamit? NEM!
McDonalds nem engedhet meg magának egy ilyen kellemetlen ügyet.
Bezzeg kifőzdés hír minden hónapban van.
Mekkora sok gyökérséget összetudtok hordani. Szakács vagyok egy "sarki kifőzdéből" nálunk IGAZI kaja van, amit a kedves édesanyátok is szokott csinálni, és a rémtörténetek, hogy romlott, húst adnak el meg ilyesmi gyakorlatilag a 90-évekkel végetértek. 1 én mindent megkostolok hogyha főzök, szal ha romlott/büdös/szemét lenne akkor nem tudnám magamat rávenni, és az íze sem lenne olyan amilyen.
2. egyszer ismerősömtől szereztem original mekis mirelit húst. kb akkor volt mint a tenyerem és az sült össze erre az aszott szutyokra ami ott a zsömlében van. és a mekis kaja annyi tartósítószert tartalmaz, hogy a büdös életbe nem romlik meg, próbáld ki végy egy sajtburgert vidd haza tedd le akárhova és 2 hónap múlva nézd meg, még csak penész se mászik rá.... biztos a minőségi alapanyagokat nem szereti....
Én Amerikába dolgoztam az Mc-nél.
A hús: húscafatok összepréselve telenyommva szineszékkel, adelékokkal, E betűsökkel.
És kiraktunk egy hamburgert a patkányok közé, és egyik se ette meg, 1hónapig ott ált és semmi baja se volt a hamburgernek. (meg se rohadt vagy semmi, de azon csodálkoztam hogy a patkányse ette meg).
A sült krumpli: tele van sóval.
A rántott húsok meg borzasztóak.
Ez az E betűs mizériától sikítok...
Elárulok valamit: te otthon, a konyhában, amikor főzöl, tonnaszámra használsz fel E betűket, bizony! Ugyanis van E betűje a sónak, cukornak, szódabikarbónának, vaníliás cukornak, citromsavnak, ételízesítőnek, mindennek. Sőt, az oxigénnek is. Ezek közül pedig egyetlen egy darab anyag sem káros, sőt. Az E betűs szám azt jelenti, hogy bevizsgált, engedélyezett anyag. De ügye ez a hülye körlevelekből kimarad.
De ha ennyire ellene vagy az E számoknak, akkor kívánom, többet ne jusson a szervezetedbe E948!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!