Mi az igazság a McDonald's-os ételekkel kapcsolatban? (lent fontos)
Kell valakinek a McRoyal receptje? Vagyis ahhoz nagyon hasonlító...
Itthon 1200-ból ki jön 6 hambi.
Nezopont kerdese. Elegge szigoru minpsegi eloirasaik vannak, mind a nyersanyagokra, mint a higeniara.
Sokkal jobb, mint a xy akarmi kifozde, de nem tanacsolnam, hogy csak azon elj. (Mondjuk xy kifozderol is elmondhatnam)
Viszont! van egy nagy elonye, megpedig az hogy "barhol a vilagban, ugyanazt a szemetet* kapod, ha mc mesz enni", es ez mondjuk ott, ahol a nyers bogarak is teriteken vannak, jo dolog. :)
*A szemet egy relativ dolog. Valoszinuleg, jobb anyagokbol van, mint a legtobb tesco-s sajatmarkas dolog, de attol meg nem kaviar)
Szénhidrát bomba pl, ha sajtburgert eszel sült krumplival.
Arról nem is beszélve, hogy raffináltul finomított cukorral készül a hamburgerzsemléjük, ami a finomliszttel ötvözve szintén bombasztikus - ízben lehet, csak táplálkozástanilag nem.
1.Nagyon hízlaló.
2.Párszor ettem ott de láttam hogy kéri az ember a hambit és fél perc talán annyi sem és máris adják akkor gondolom nem akkor sütik hanem lehet egy nap reggel kisütik és lehet másnap este adják el.
Szerintem igaz a rékos ügy de eszt énsem tudom de ha minden nap sok húst eszel egyfojtába talán igaz.
Egyetértek azzal, miért a Meki a fő célpont?
Szerintem a konkurencia lehet az elsődleges hoax-terjesztő.
Egyél teszkós virslit, lidl-es szalámit, intersparos kenőmájast, és máris jobban fogod magad érezni!
A legtöbbször a gyorséttermekben a salátát szoktam választani, öntet nélkül (mert nem szeretem), és valamilyen húst hozzá (ami nem panírral készül, hanem grillezik). Ezt szinte bármilyen gyorsétteremben meg lehet találni, márkától függetlenül.
Eddig még nem csalódtam, a zöldség friss volt, nem lehet a paradicsomot hamisítani, a húson is észrevenném, ha romlott, szóval kétlem, hogy halálos lenne.
Akinek meg annyi esze van, mint a Supersizeme filmben az amerikai majomnak, hogy naponta bezabál 6000 kalóriát, és csak tévét néz, aztán sír, hogy hízott és beteg lett: hajrá!!!
Szerencsére nem kényszerítenek fegyveres katonák, hogy egyen bárki az XY gyorsétteremben, különben annyi. Mindenki azt eszik, amit akar.
2.Párszor ettem ott de láttam hogy kéri az ember a hambit és fél perc talán annyi sem és máris adják akkor gondolom nem akkor sütik hanem lehet egy nap reggel kisütik és lehet másnap este adják el.
Maximum 8 percig állhat a szendvics,mielőtt megkapod,ha nem veszik meg,kidibják.Azért kapod meg fél perc alatt,mert GYORSÉTTEREM.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:07
Ez nem igaz, frissen sütik, és folyamatosan vásárolják. Tudják, hogy kb. óránként mennyit kell elkészíteni, és hamar kisül amúgy is -> gyorsétterem, ez a neve. :p
Az ÁNTSZ elég szigorúan veszi a dolgokat, állítólag a Wendy's nem véletlen, hogy megszűnt létezni az országban, mert a tökükre léptek.
Nem egészséges, nem fogyaszt, nem update1-es. De az előírásokat be kell tartaniuk.
Gondolom, frissebb alapanyagokból dolgozik, mint a sarki gyros-os, meg egy átlagos multi salátáspultja. Utóbbiról is lehet rémtörténeteket találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!