Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Miért rohad be fél nap alatt...

Miért rohad be fél nap alatt a pesti csapvíz?

Figyelt kérdés
Ha kitöltöm üvegbe fél nap alatt iszonyat beposhad, és avas szalonna íze lesz. Miért? Mégis, mi a sz*rt itatnak velünk? Semelyik más vízzel nem tapasztaltam.
2010. nov. 23. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem próbáltál elég sok vizet. Mind ilyen.

Mellesleg a pesti az egyik legjobb minőségű víz, néhány kerületben ásv.víz minőségű. Állatólag. De én se szeretem.

2010. nov. 23. 11:23
 2/8 anonim válasza:

Én Tatabánya környékén lakom egy kis faluban.

Van, hogy kitöltöm magamnak a vizet de nem iszom meg. Reggel felkelek és iszok egy kortyot belőle. Nem mondom, hogy olyan friss, mintha a hűtőből vettem volna ki, de meg lehet még inni.

2010. nov. 23. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Itt Békés megyében jó a víz, nyugodtan kint lehet hagyni egy kancsóval.
2010. nov. 23. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:
én somogyban lakok és 2l üveget szoktam megtölteni hideg csapvizzel és van hogy 3.nap is azt iszom és semmi baja sincs.max szoba hőmérswékletű de az íze jó
2010. nov. 23. 11:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Heló! Amúgy én is békési vagyok, és azért kérdezem. Mert nálunk is "megromlik" a víz, de nem fél nap alatt! De ez a pesti iszonyú, soha nem fogom megszokni.
2010. nov. 23. 16:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Mivel a Dunából származik, nem csoda.
2010. nov. 23. 19:30
 7/8 anonim válasza:
pesti vizet iszok, nem romlik meg fél nap alatt és finom
2010. nov. 24. 12:49
 8/8 jordan07 válasza:
én hevesi vagyok és itt tökéletes a víz nem rohadbe olyan gyorsan
2010. dec. 16. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!