Jó minőségű. Ivóvíz. Egyik ismerősöm sosem ásványvizet, hanem csapvizet iszik. Miért? Nem budapesti vagy?
2011. szept. 6. 16:49
3/11 anonim válasza:
Én vásárhelyi vagyok, és a pesti csapvíz szerintem nem valami jó, én nem szeretem. Tiszta klór az egész.
2011. szept. 6. 16:52
4/11 nemmondommeganevem válasza:
Kellően rossz minőségű :)
Lényegében ami az egyik csatornán befolyik, az kicsit lejjebb tisztításra kerül. Ez pedig a pohárba kerül. Mindenféle ízesítés nélkül nagyon pocsék íze van. Persze tiszta (elvileg), de az íze nem olyan, mint Nyugaton a határ közelében.
Szoktam mondani, hogy igénytelen embereknek ez is jó. Akik egész nap szaron, hugyon és hányáson mászkálnak... bűzben, azok ezt nem érzik.
2011. szept. 6. 17:02
5/11 anonim válasza:
Kb. ihatatlan. Nem csak hogy iszonyat magas a mésztartalma, de borzalmas az íze is. Egyik nap kifogytam az ásványvízből, kénytelen voltam egész nap azt inni, utána három napig kerülgetett a szapora.
2011. szept. 6. 17:09
6/11 anonim válasza:
Budapesten több vízműtelep van, így nem egységes a víz minősége a különböző kerületekben.
Én szekszárdi vagyok, na ott tényleg ihatatlan a víz. Egyszerűen felkavarja az ember gyomrát. Ehhez képest a pesti (14. kerület) kimondottan finom.
Egyébként a legtöbb helyen a szennyvizet tisztítják és forgatják vissza, szóval ebből a szempontból nem rosszabb, mint bárhol máshol.
2011. szept. 6. 17:13
7/11 anonim válasza:
Nálunk a XIII. kerületben iható volt, legalábbis én nem éreztem rossznak ízre, viszont az ásványvizet mindig is jobban szerettem, inkább azt ittam, pedig ízre nem más.. nem tudom, lehet kemény volt a csapvíz, azért...
2011. szept. 6. 17:20
8/11 anonim válasza:
én fosok tőle napokig,szerintem nem véletlen.
2011. szept. 7. 17:20
9/11 anonim válasza:
4. kerületben is nagyon finom a ví. olyan, mint az ásványvíz! én azt iszom szinte!
2011. szept. 9. 14:36
10/11 anonim válasza:
Nem Budapesti vagyok,de jártam már párszor ott több helyen..voltam olyan helyen ahol belekóstoltam a vízbe és kiköptem mert olyan klóros volt. Volt ahol jobb volt. Budapest nagy város...Van ahol jó van ahol klóros a víz..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!