Melyik a jobb? Az ásványvíz, vagy a csapvíz?
Figyelt kérdés
Ezt a kérdést egyszer már kiírtam, de ismét kiírom. A felmérés még nem egészült ki teljesen. Eddig 23 válasz érkezett, de nyár végére feltétlen szükséges a 100 db válasz. Köszönöm szíves együttműködésüket.2011. aug. 1. 11:06
2/22 anonim válasza:
Én is a csapvízre szavazok, az ásványvíz ízét nem szeretem!!!!
4/22 anonim válasza:
csapvíz! Magyarországon persze. Itt jobb is a csapvíz, mint az ásványvíz, de Egyiptomban meg nem innám a csapból folyó vizet.
5/22 anonim válasza:
...egyértelműen a csapvíz!
Sokkal zamatosabb és egészségesebb.
Nem beszélve arról a rengeteg műanyag palackról.
6/22 anonim válasza:
Anno volt egy felmérés, hogy pl. Budán jobb minőségű a csapvíz, mint a drága palackozott ásványvizek.
Nálunk finom és hideg csapvíz van így ásványvizet itthonra sose veszek, max ha kint mászkálok és nincs más alternatíva. A barátoméknál viszont fura ízű és meleg, náluk nem szeretek a csapból inni.
Összességében viszont inkább a csapvíz, ásványvízből csak szénsavasat szoktam venni ha nem vagyok csapközelben. (Ha már fizetek érte legalább bubikat kapjak bele :) ).
7/22 anonim válasza:
Csapvizet utálom, tele van baktériumokkal. Mi közel lakunk Lillafüredhez, ott vannak kis kutak, és onnan szoktunk kb. 100 liter mennyiségű vizet hozni. Egyszer lement oda egy fickó, bevizsgáltatta a forrást, és a legjobb iható víz.
9/22 anonim válasza:
tisztított csapvíz, úgy, ahogy kifolyik a csapból nem innám meg, mert teli van trutyival, meg minden lebegő sz@rral, de víztisztítóval oké...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!