Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a jobb? Az ásványvíz,...

Melyik a jobb? Az ásványvíz, vagy a csapvíz?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést egyszer már kiírtam, de ismét kiírom. A felmérés még nem egészült ki teljesen. Eddig 23 válasz érkezett, de nyár végére feltétlen szükséges a 100 db válasz. Köszönöm szíves együttműködésüket.
2011. aug. 1. 11:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hü, meglepödtem az eddigi válaszokon! Azt hittem hogy az ásványvíz lesz többségben, de úgy látszik, nem. :) én is a csapvizetem szeretem jobban.
2011. aug. 1. 14:38
 12/22 anonim ***** válasza:
Régen én is sokat ittam a csapból, de már áttértem az enyhe ásványvízre :)
2011. aug. 6. 20:33
 13/22 anonim ***** válasza:

Csapvíz:)

Az ásványvíz ízét nem szeretem...:S

2011. aug. 6. 21:10
 14/22 anonim válasza:
Ásványvíz :D
2011. aug. 7. 00:49
 15/22 anonim ***** válasza:
Ez egy erdekes kerdes. En a csapvizet szeretem jobban,de attol fugg. Nem sok helyen talalni finom csapvizet. Es az asvanyviz is attol fugg melyik? A tescos,vagy a primavera. Ha valaki kiprobalja a primaverat,nehogy nekem bemeselje hogy nem finom.
2011. aug. 7. 09:44
 16/22 elvihiba válasza:
ÁNTSZ-t, ha felhívod, biztosan szívesen válaszolnak a kérdésre, ugyanis a csapvíz, itt Magyarországon "ivóvíz". Az ásványvíz, ezzel szemben csak "iható víz". Pl. drágán árulják az ún. "babavizet" kisbabáknak, kismamáknak... az ÁNTSZ bevizsgált többféle "babavizet" és egyáltalán nem egészségesebb, mint a csapvíz... sőt. A tisztított vizek, pl. aktív szenes adszorbenssel ellátott tisztítóberendezésekkel tisztított vizek sem egészségesek, ugyanis a víznek van természetes nitráttartalma, amit az aktív szén nitritté redukál... ez viszont már bizonyos mennyiségben káros az egészségre.
2011. aug. 7. 12:38
 17/22 anonim ***** válasza:

szénsavmentes ásványvizet iszunk, mert nálunk sokszor nagyon trutyis a csapvíz.

Persze megiszom azt is, ha nem veszünk ásványvizet, de azért az általában van otthon, mert kisfiam 10 hónapos, nem adok neki csapvizet.

Mizse vizet iszunk, finom, olcsó, kevés a nátrium tartalma(kevesebb mint a szentkirályié!!!).

Csak a palackokat sajnálom, de azt meg szelektívbe dobjuk.

2011. aug. 7. 14:27
 18/22 anonim ***** válasza:
Szóda!Imádom.Ha elfogy,akkor szénsavas ásványvíz.15 éve nem iszok csapvizet,itt nálunk ihatatlan,zavaros,mindenféle úszkál benne,sokszor undorító barna színe van,fújj...
2011. aug. 7. 15:37
 19/22 anonim ***** válasza:
csapvíz párti vagyok! :) Ásványvizek közül a Natur Aqua-t (szénsavmenteset) szeretem mert annak az "íze" áll legközelebb a csapvízhez
2011. aug. 7. 16:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Csapvíz
2011. aug. 7. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!