Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hol vásárolt Ábel Anita?

Hol vásárolt Ábel Anita?

Figyelt kérdés
Van közöttetek valaki, aki ismeri azt a kis üzletet, ahol Ábel Anita a Vacsoracsatára igazi orosz alapanyagokat tudott vásárolni? Vagy valami hasonló élelmiszerbolt, lényeg igazi, Oroszországból származó ételeket, fűszereket áruljanak. Köszi.
2010. nov. 17. 16:12
 1/8 anonim válasza:
100%

A Vacsoracsata című műsort nem nézem - Mindenki bocsássa meg -, viszont létezik egy ARBAT nevezetű üzlethálózat, ahol valóban Oroszországból származó alapanyagokat, fűszereket lehet vásárolni.

- Az egyik a VII. kerület, István utcában található, már közel a Dózsa György úthoz, bal oldalon egy saroküzület.

- A másik A Fény utcai Piacon - A Lövőház utcai sarokhoz közel. Telefon: 06-30/416-4893. Úgy tudom, hogy minden nap nyitva, de ha nem szombaton este 8-ig.

- Úgy nézett ki, hogy a Nyugatinál, a McDonalds mellett épült Eiffel Üzletházban is nyílik majd egy, de a jelek szerint mégsem valósul meg.

2010. nov. 17. 16:30
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a címeket, ha tud még valaki, írjon.

Megy a zöld kacsó:)

2010. nov. 17. 17:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem a googlen az üzletláncot, találtam még címeket, és ha minden igaz, a termékek is fenn vannak. KÖSZÍÍÍ!
2010. nov. 17. 17:11
 4/8 anonim válasza:
100%

Örülök, hogy segíthettem.

Vigyázz! Egyes honlapok elavultak, becsapósak. A Fehérvári úti Piacon már vagy két éve megszűnt. Ne menj oda feleslegesen!

2010. nov. 17. 22:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, viszont kiadott egy Teréz körúti címet, a Nyugati mellett. Az nem egy nagy kitérő, ha keresem.
2010. nov. 18. 12:55
 6/8 anonim válasza:
100%
Igen, a Teréz körút 54-ben, a Podmaniczky utca sarkon, a Postával szemben, de az egy nagyon pici üzlet, legfeljebb 8 m2 lehet.
2010. nov. 18. 19:06
 7/8 anonim válasza:

Ha orosz, vagy ukrán termékeket szeretne valaki vásárolni, én még ajánlanám ezt a helyet:

[link]

Itt talán kicsit még olcsóbbak is egyes termékek.

2010. dec. 17. 17:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsónak: ha kicsit késve is, de köszönöm az infót.
2011. jan. 6. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!