Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Aki már kipróbálta, hogy a...

Aki már kipróbálta, hogy a torta tetejére vásárolt ostyaképet, az megírná nekem a tapasztalatát?

Figyelt kérdés
A lányom szülinapjára készítenék egy tortát, és arra gondoltam, hogy ostyaképet készíttetnék rá...de még soha nem csináltam előtte ilyet.
2011. jún. 20. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
nagyon jól nézett ki a torta tőle.A vőlegényem kocsijának a képét csináltatta meg anyukám ostyából és nagyon feldobta a tortát.
2011. jún. 20. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk osztálytalálkozón volt ilyen az egyik osztályképünk ilyen ostyára "kinyomtatva". Elég morbid volt, amikor az ofőnk elkezdte feldarabolni, és mindenki saját magát megkapta. :-) Szép volt nagyon a kép, de nehéz volt vágni, és nekem az íze sem jött be, de amúgy tényleg nagyon mutatós, és szerintem jó ötlet egy ilyen torta.
2011. jún. 20. 15:20
 3/5 csapacsupa válasza:
Nem mindenhol ugyanúgy készítik. Én is csináltattam nem egyszer egy helyi cukrászdában, ahol tűéles képet tudtak nyomtatni és finom puha volt az ostyalap, plusz az íze is jó volt.
2011. jún. 20. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk bevált. Bár először kicsit megijedtem, mert amikor rátettem, kb 3 perc múlva kicsit megráncosodott, de aztán szerencsére kisimult magától. Na jó, kicsit simogattam, mert meg voltam ijedve :) De nagyon szép lett. Virág mintás volt, 2-3 nagy margaréta fejet ábrázolt a kép. Mostanában sajnos csak mesefigurásat láttam. Az tény, hogy szeletelni kicsit nehezebb, mert hajlamos nyúlóssá válni.
2011. jún. 20. 16:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, akkor megpróbálom én is!:-)
2011. jún. 20. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!