Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hogyan tudnám megszerezni a...

Hogyan tudnám megszerezni a receptjét a PizzaEatalianoban kapható kis pizzatészta labdácskáknak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem ezt az előételt, hogy kihoznak pizzatésztából gyúrt golyókat és különböző kenőkéket is hozzá: pesto, gorgonzolás vaj, fokhagymás vaj. Szeretném elkészíteni egy vendégségbe. Előtte gondoltam kipróbálom, de kő kemények lettek a kis pizzagolyócskáim :(
nov. 4. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Garantáltan nem adják ki, a recept privát.

Nem tudom, milyenek ezek a golyócskák (link vagy fotó segítene), meg az sem világos, hogyan próbáltad otthon (recept), ezek kellenének ahhoz, hogy tudjunk tippeket adni

nov. 4. 17:24
 2/3 A kérdező kommentje:

[link]

Sajnos csak a Wolton keresztül tudom megmutatni, mert a saját honlapjuk irtó béna és fotók sincsenek.

nov. 5. 14:02
 3/3 anonim ***** válasza:

A saját honlapjukon én is kerestem volna, ez így jó.

A kép alapján ez nem töltött, csak pici zsömleszerüségek.

Én normális pizzatésztát készítenék, rendesen megkeleszteném, utána óvatosa kinyújtva csíkokra vágnám, feltekerném, újra keleszteném kicsit és erösen gözös sütöben (alulra egy tálba forró vizet téve) sütném 180 fok körüli höfokon 10-15 percig. A lényeg, hogy a tészta megkelve kerüljön a sütöbe, különben nem lesz puha.

nov. 5. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!