Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Kezdem megútálni a pizzát?

Kezdem megútálni a pizzát?

Figyelt kérdés

okt. 29. 00:59
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Régebben nem győztem rendelni. Egy vagyont költöttem rá életem során és otthon is készítettem számtalanszor házilag, mirelitet is gyakran vettem fiatalként.

Most 39 évesen terveztem venni egy komolyabb pizzasütőt otthonra. De rájöttem, hogy engem már nem érdekel, nem kívánom még a legjobb minőségű pizzát sem.

Egyszerűen nem vonz a tészta rajta a feltéttel.

Attól félek hogy a gyros tál is erre a sorsra fog jutni nálam amit heti 3x vettem. Mi ennek az oka?

okt. 29. 01:03
 2/14 A kérdező kommentje:
Újabban a főzelékek és a levesek tetszenek, kevés hússal és a saláták.
okt. 29. 01:06
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
normális hogyha valamit kilóra zabálsz azt megutálod, főleg a mirelit pizzát, azt nem nehéz megutálni.
okt. 29. 03:03
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
mindent meg lehet unni.
okt. 29. 03:08
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Valójában semmi bajod nem lesz tőle ha elhagyod a pizzát. Finomnak finom, de nem a leghasznosabb és legegészségesebb tápanyag.
okt. 29. 05:57
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
Amiből nagyon sokat és sokáig fogyasztunk, arra ráununk, már nem esik jól egy idő után. Azt sem tartom kizártnak, hogy ha fél évig nem eszel pizzát, újra megkívánod, de már nem úgy, ahogy régen, hanem csak egyszer-egyszer. Szóval valóban, ne vegyél pizzasütőt :)
okt. 29. 07:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Meguntad. Pont.
okt. 29. 08:33
 8/14 anonim válasza:
100%

de ezt minek kiírni nem értem 😀 kérdésed, hogy miért nem eszed már úgy a gyors kaját mint régen?

nem tudom de jobban teszed

okt. 29. 23:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Újabban a főzelékek és a levesek tetszenek, kevés hússal és a saláták"

ezek szerint felnőttél, 39 évesen. A legtöbb ember az élete egy pontján rájön hogy mennyire szar a gyorskaja és egészséges életmódra vált.

okt. 29. 23:53
 10/14 Avair2010 ***** válasza:
Ha minden nap azt eszed, akkor ne csodálkozz ezen! Semmi szégyen nincs a változatos étrendben. Tudod, hány száz féle fogást szeretek? csak mert még én se. Szép napokat, és jó étvégyat, bármihez is! 1.) magyar-szláv konyha, 2.) olasz, 3. brit-amerikai. De a franciáknak is vannak jó receptjei: nemcsak csigákat vagy hasonló undormányokat esznek ők se. Vannak normális receptjeik is.
okt. 31. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!