Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Zsíros kenyér hagymával. Mely...

Zsíros kenyér hagymával. Mely nemzetek esznek még ilyet a magyaron kívül?

Figyelt kérdés
jan. 1. 21:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jó, mondjuk azt sejtettem, hogy nem étteremben vagy büfében kapható ilyesmi. Csak úgy általában az emberek esznek-e ilyesmit más országokban, otthon. De akkor ezek szerint igen.
jan. 2. 08:36
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

A "rettenetesen egészségtelen" k.b. csak a zsírra igaz és közben máshol is vannak zsíros ételek. Lássuk a brit villásreggeliket. A kenyér valamennyire jó tud lenni és lehet javítani a képet rozskenyérrel. De nagyon védeni nem akarom, nem is szeretem. :D

Amúgy osztrák hüttékben van ilyen.

jan. 2. 09:15
 13/14 anonim válasza:
92%
Nálunk Szlovákiában eszünk/ ettünk ilyesmit. De étterembe biztosan nem találsz olyat, helyette libamáj pástétom, hagymával. Szerintem Csehországban is ismeretes és más szláv országokban. (Ukrajna, Orosz, lengyel és sztem Románia is) Paraszt kaja. Régen, amikor másra nem jutott, ezt ették!
jan. 2. 09:28
 14/14 anonim ***** válasza:
93%

Németországban eszik.

[link]

jan. 2. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!