Most hogy tele az ország fillipínókkal.Mit esznek ezek a mediterán goblinok??Miket hallottatok??
Figyelt kérdés
Egyik munkatársam pl mondta hogy evett már sült madárpókot,majmot,kutyát és macskát is.2023. dec. 12. 11:30
21/25 anonim válasza:
@20 Az olaszok egész biztosan nem, rendkívül gazdagnak tartják a javában szénhidrát-paradicsom-sajt-kevés protein konyhájukat. Jó dolog egy pizza, de azért nehezen kel versenyre az indiai vagy kínai konyhák változatosságával.
22/25 anonim válasza:
Ém meg ettem már lovat, kecskét, kakas herét, disznót fülét.
Nagyrészt ugyanazt eszik, amit mi, inkább a fűszerezés eltérő.
23/25 anonim válasza:
Azert az olaszok se csak pizzát esznek..pf
24/25 anonim válasza:
@23 Valóban nem, de azért messze nem olyan jó és változatos az olasz konyha, mint azt a legtöbb Dzsuzeppe gondolja.
25/25 anonim válasza:
#24 Teljesen szubjektív hogy kinek mi a jó. Lehet hogy neked nem nagy szám de sok embernek meg igen, mivel nemzetközi értékelésekben is az olasz konyha mindig valahol az élen jön ki.
Személy szerint az én kedvenc ételem is az olasz konyhából ered szóval valamennyire értem az okát hogy miért tartják jónak az olaszok a saját konyhájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!