Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Az ország tortája miért...

Az ország tortája miért mindig évről évre ugyanaz a történet, ugyanaz a típusú zselatinos rétegek x ízesítéssel ugyanazzal a típusú vékonyabb, tömör tésztalappal?

Figyelt kérdés

2021. aug. 22. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a trend. Meg a kevés tészta = kevesebb szénhidrát?? Persze, a krémekben is akad azért cukor is.
2021. aug. 22. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Mert a krém jobb mint a tészta.

Én szeretem ezt az új trendet.

A tipikus sütik (húsz kiló piskóta, kevés tejszínes krém) nem hoznak lázba.

2021. aug. 22. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Utálom a zseléket benne
2021. aug. 22. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem pl. az ideiben a tészta kifejezetten karakteres ízvilágú volt, kicsit grillázsra emlékeztető, roppanós, nekem így jobban ízlik, mint egy hagyományos piskóta.

A mousse rétegek annyira nem voltak nagy durranások, enyhe gyümölcsízzel, de még mindig jobb, mint a vajízű krémek.

2021. aug. 22. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:
97%

Kész szerencse, hogy a piskóta + vajkrém kombó megy kifelé a divatból.

Mondjuk a zselatinos cuccok nem a kedvenceim, de ezek a könnyedebb habos krémek szuperek.

Az ideit még nem volt alkalmam kóstolni, hétvégén nem jutottunk el jogosult cukiig, de ami késik, nem múlik. :)

2021. aug. 22. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:
97%

Nem szeretem, mikor nagyon "bekötik" zselatinnal.

Legutóbb (jó pár éve) az "Őrség zöld aranya" torta ízlett igazán.

2021. aug. 23. 05:42
 7/7 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is az Őrség zöld aranya a kedvencem, szerintem nagyon eltalálták.

Az ideiek nekem nem ízlenek. De nem is tetszik annyira ez a trend. Sokkal jobban szeretem a klasszikus piskóta-krém-piskóta-krém-piskóta-krém kombinációt mint pl dobostorta, feketeerdő.

2021. szept. 30. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!