A lángost kipróbálnátok csokisan, banánosan, plusz akár tejszínnel?
Figyelt kérdés
Vagy karamellával, nutellával?
Hogyan lehetne még ezt fokozni? :)
2022. dec. 27. 21:45
21/26 anonim válasza:
Ezek így kaphatóak. A tejszínhabot lefelejtetted. Ez effektive fánk.
22/26 anonim válasza:
A lángos lényegében egy fánk tészta, csak sósan eszik. Olyasmi a tésztája mint a szalagos fánknak. Én kipróbálnám édesen. Szeretem a nutellát, banánt, epret is raknék rá meg tejszínhabot. Sárgabarack lekvárt és porcukrot is szórnék rá. Úgy is megkóstolnám. Balatonon a strandon mondta nekem a lángosos, hogy az édes, nutellás, lekváros lángost is sokan kérik, viszik, szeretik. Szóval kelendő az is.
Van édes pizza is. Arra is nutellát, lekvárt, vanília pudingot vagy csokipudingot kennek alapnak és arra pakolnak különböző gyümölcsöket. Pl: banán, eper, ananász, meggy, málna, kivi, körte, szőlő, őszibarack, stb. A tetejére meg nyomnak tejszínhabot.
23/26 anonim válasza:
22# Édes pizza?! Az már nem pizza! Hanem valami sütemény féle! A Pizza azért pizza mert a tésztán kívül bazsalikom, paradicsom , sajt(mozzarella), meg valami húsféle van! Ne keverjük a szezont a fazonnal...Mert így minden gasztronómiai dolog értelmét veszti...A töltött káposztába is lehet cukrot, tésztát, fahéjat akármit tenni...Lehet valakinek ízlik, van akinek meg moslék, de akkor se töltött káposzta lesz, hanem valami módosított modernkori kitalált akármi...
24/26 anonim válasza:
A férjem nagyanyja ugyanabból a tésztából készíti a lángost és a fánkot, csak más alakú. A lángos alakúakat tejföllel meg sajttal esszük, a fánk alakúakat meg lekvárral és porcukorral.
25/26 anonim válasza:
gondolom utolsó hogy akkor se sósabb, se édesebb irányba nincs eltolva a tészta, így semlegesként megfelel mindkét célra
26/26 anonim válasza:
#25, igen, cukrot gyakorlatilag nem tesz bele, csak ami az élesztő felfuttatásához kell. Tojást sem. Kenyértészta gyakorlatilag. Szerintem finom amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!