Van olyan étel, amit gyerekként szerettetek, de már nem lehet kapni, vagy annyira silány lett, hogy nem élvezhető már?
Figyelt kérdés
Vettem ma egy "téli fagyit", de borzalmas volt: olyan mintha hideg vajat majszoltam volna egy ízetlen tölcsérben
Régen nem ilyenre emlékszem, hanem csoki volt a tetején, a belsejében meg egy sokkal finomabb krém
2022. nov. 26. 20:47
21/31 anonim válasza:
Tubusos kolbász és sonkakrém... Imádtam
22/31 anonim válasza:
Én olyanra is emlékszem, amit nagyon nem bírtam: a mese-sajt. a világból ki lehetett kergetni vele 🤣 De a téliszalámis kockasajtot (ami természetesen háromszög alakú volt) imádtam. Ezt is csak a magyarok tudják, a háromszöget kockának hívni 😉
23/31 anonim válasza:
A mese sajt volt a háromszögsajt csokis verzióban? Mert az még gusztustalan is volt nem csak rossz.😅
24/31 anonim válasza:
Igen azaz. Szegény mamámék vették, mert ha csokis, tuti szereti a gyerek. Hát nem, nagyon nem. Inkább nem ettem.
25/31 anonim válasza:
Na, ilyen Kajla utánzatot találtam valahol pár éve. Hááát.... Ritka rossz volt. A Melba is csak a nevében az. Még 10 éve nagyon más volt a minősége, de most már az is silány minőségű.
26/31 anonim válasza:
#22 "Ezt is csak a magyarok tudják, a háromszöget kockának hívni" - majd a háromszög alakú kockákat belerakni egy körbe... :D
28/31 anonim válasza:
Az alapján, hogy a gyerekeim mennyire szeretik a téli fagyit, én is arra hajlok, hogy mindig is ilyen szar lehetett, csak a gyerekek hülyék :)
29/31 anonim válasza:
28. Bizony! A krumplicukor nálam mindent vitt gyermekkoromban, mármint az ehetetlennél ehetetlenebb kategóriában. De azért csak ettem.
Már ebben a rendszerben (?) valamelyik cég elkezdte gyártani, teljesen azonos külső megjelenéssel. Nem hinném, hogy azon a pénzen vett a tulajdonos luxusingatlant Malibun.
30/31 anonim válasza:
Neem, az tuti, hogy nem volt ilyen kristályos.
Amúgy meg az ízlik, ami van. Aminél nincs összehasonlítási alapunk, hogy finomabb is tud lenni.
Mert magában véve nem olyan rossz a mostani sem, csak a régihez viszonyítva az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!