Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Van olyan étel, amit gyerekkén...

Van olyan étel, amit gyerekként szerettetek, de már nem lehet kapni, vagy annyira silány lett, hogy nem élvezhető már?

Figyelt kérdés

Vettem ma egy "téli fagyit", de borzalmas volt: olyan mintha hideg vajat majszoltam volna egy ízetlen tölcsérben

Régen nem ilyenre emlékszem, hanem csoki volt a tetején, a belsejében meg egy sokkal finomabb krém

2022. nov. 26. 20:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Tubusos kolbász és sonkakrém... Imádtam
2022. nov. 30. 21:38
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Én olyanra is emlékszem, amit nagyon nem bírtam: a mese-sajt. a világból ki lehetett kergetni vele 🤣 De a téliszalámis kockasajtot (ami természetesen háromszög alakú volt) imádtam. Ezt is csak a magyarok tudják, a háromszöget kockának hívni 😉
2022. nov. 30. 21:55
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
A mese sajt volt a háromszögsajt csokis verzióban? Mert az még gusztustalan is volt nem csak rossz.😅
2022. nov. 30. 22:30
 24/31 anonim ***** válasza:
Igen azaz. Szegény mamámék vették, mert ha csokis, tuti szereti a gyerek. Hát nem, nagyon nem. Inkább nem ettem.
2022. nov. 30. 22:34
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Na, ilyen Kajla utánzatot találtam valahol pár éve. Hááát.... Ritka rossz volt. A Melba is csak a nevében az. Még 10 éve nagyon más volt a minősége, de most már az is silány minőségű.
2022. dec. 4. 10:24
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
#22 "Ezt is csak a magyarok tudják, a háromszöget kockának hívni" - majd a háromszög alakú kockákat belerakni egy körbe... :D
2022. dec. 4. 13:41
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Ott a pont utolsó 😂
2022. dec. 4. 13:48
 28/31 anonim ***** válasza:
74%
Az alapján, hogy a gyerekeim mennyire szeretik a téli fagyit, én is arra hajlok, hogy mindig is ilyen szar lehetett, csak a gyerekek hülyék :)
2022. dec. 6. 13:12
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

28. Bizony! A krumplicukor nálam mindent vitt gyermekkoromban, mármint az ehetetlennél ehetetlenebb kategóriában. De azért csak ettem.

Már ebben a rendszerben (?) valamelyik cég elkezdte gyártani, teljesen azonos külső megjelenéssel. Nem hinném, hogy azon a pénzen vett a tulajdonos luxusingatlant Malibun.

2022. dec. 6. 13:15
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Neem, az tuti, hogy nem volt ilyen kristályos.

Amúgy meg az ízlik, ami van. Aminél nincs összehasonlítási alapunk, hogy finomabb is tud lenni.

Mert magában véve nem olyan rossz a mostani sem, csak a régihez viszonyítva az.

2022. dec. 6. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!