Valóban silány élelmiszert hoznak Mo.-ra a multik?
Nem hoznak, itt gyártják /599-el kezdődik a vonalkódja, az Magyarországon gyártott/.
Lidl, Aldi, Tesco, Auchan azért kénytelen a gyengébb minőségű , "robbantott hús"-ból készült virslit, felvágottat, stb. árulni, mert nagyon sok embernek csak arra telik.
3-as
Mitől nem szegény az, akinek csak 4-600 Forintos virslire futja?
4-es, és 600 forintért mennyi virslit veszel?
Mert még a legeslegócskább virsli kilója is 1000 ft felett van, de inkább 1400-1800 forintra jön ki kilója a hulladék, maradékokból vegyi anyagokkal összeturmixolt "középkategóriás" virslinek.
Ennyi pénzért vehetne sima húst is inkább.
Látom az értő olvasás nehezedre esik!
"Robbantott hús"-ból bármelyik áruházláncban kapsz 4-600 Forintért kilóját!
Nem azt minöséget hozzák ide ha egyáltalán hozzák,és drágábban.
Én Németországban élek itt sokal több dolgott lehet venni ,mint Magyarországon,és még olcsóbban is .
7 ne hari, de ettől függetlenül Németországban a legnagyobb a cukorbetegek aránya Európában.
Szerintem itthon is lehet kapni jó dolgokat. Viszont nem olcsón. De a xar is drága :D
Nyáron jártam Magyarországon be mentem lidlbe de választék 0 .
Tescoban minimális választék ,alig vártam hogy vissza jöhesek ide Németországba .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!