Mitől nyúlósak a kínai kaják?
Figyelt kérdés
Bármelyiket megcsinálom a neten talált receptek szerint, egyik sem hasonlít a kínai éttermesekre. Nem sötétbarna, és nem nyúlik, pedig minden felsorolt alkatrészt beleteszek!2010. szept. 23. 19:27
1/8 anonim válasza:
Szerintem az étkezési keményitőtől, azt használnak mindenre.
2/8 anonim válasza:
Mert nem macskából vagy kutyából készíted.
Ez van...
3/8 anonim válasza:
Nyúlós az étkezési keményítőtől lesz, barnás pedig a sok szójaszósztól. Lehet, hogy nem elég "bátran" teszel bele, azért nem lesz sem a színe, sem az állaga olyan, mint a kínai büfékben /éttermekben kapható.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem talált, keményítőt is teszek bele, meg szójaszószt is! Valami más lehet az oka...
2010. szept. 24. 19:01
6/8 anonim válasza:
mert telenyomják mindenféle tartósitószarral
7/8 anonim válasza:
vagy a másik lehetőség,hogy titkos összetevő van benne amit szerintem hülyék is lennének leírni hogy mindenki kedvére főzőcskézze otthon a kínai kaját és ne is járjon senki kínai étterembe
13L
8/8 anonim válasza:
Bizony az étkezési keményítőtől lesz olyan nyúlós, zselés állaga és a szójaszósztól lesz olyan színe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!