Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Szeretitek a túltolt kézműves...

Szeretitek a túltolt kézműves kajákat?

Figyelt kérdés

Én odáig vagyok értük.

A mai kedvencem, amit videón láttam, egy fagylalt volt, ami úgy készült el, hogy először csokoládét csurgattak a tölcsér belsejébe, majd tettek rá egy gombóc fagylaltot, amibe pálcikát szúrtak. Ezt az egészet bemártották csokoládéba, amire fehér csokoládé szemeket, 2 darab M&M cukrot és cukorkonfettit szórtak, majd vékony vonalban csurgattak rá díszítésképpen fehér csokoládét.

Imádom!

Ti is szeretitek az ehhez hasonló művészien túltolt kajákat?

#étel #édesség #kézműves #túltolt #specialty
2022. aug. 3. 01:34
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Egyébként miből gondoljátok, hogy amit leírtam az tele van cukorral? Oké, én is csak videón láttam, de el tudom képzelni kevésbé cukros csokival is a bevonatot. Egyébként szerintem nincs benne semmi extra, mert a tölcséres jégkrémek is hasonlóan töltetesek és mártottak szoktak lenni. Az egyetlen különbség az, hogy itt kézzel csinálják, látod a folyamatot és sokkal igényesebb a végeredmény.
2022. aug. 5. 20:28
 22/22 anonim ***** válasza:
78%
20. Az előtted szóló vagyok. Akkor innen meríthetek ihletet ha sütök a csalàdnak :)
2022. aug. 7. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!