Kovászos uborkához muszáj tenni fokhagymát? Minek kell az ?
Tegnap előtt tettem el uborkát, viszont nekem a mama azt mondta, hogy kapor és kenyér kell hozzá csak.
Most nézem a netet és azt írják, hogy fokhagyma is kell. Jobb az íze tőle?
Ha utálod a fokhagymát, akkor ne tegyél, attól még jó lesz az uborka!
Az sem jó, amikor agyon van fokhagymázva, de 2-3 felszeletelt gerezd egy 5 l-es üvegben csak zamatosabbá teszi.
Szerintem.
Amúgy ez a nettó kretén kérdés ez hogy jött?
Nyilván azért kell bele, mert jobb íze lesz tőle, mi másért kellene bele? A vámpírokat távol tartani?
Más íze van tőle. Én nagyon szeretem a fokhagymás ételeket.
Van aki utálja. A kovászos uborkába opcionális a használata.
"...nekem a mama azt mondta, hogy kapor és kenyér kell hozzá csak."
De sót ugye tettél bele?
Nem múlik ezen semmi, legközelebb vedd ketté a mennyiséget és az egyik felét csináld simán, a másikat fokhagymával. Utána eldöntöd, hogy neked melyik ízlik jobban.
Én néha babérlevelet és pár szemes borsot is teszek bele, de erre sincs törvény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!