Melyik tejet vizezik a legkevésbé?
Figyelt kérdés
Szeretnék végre olyan tejet inni, aminek nincs víz íze,és a legkevésbé rontják el a tej ízét mindenféle porral. Ti melyiket ajánlanátok?2010. szept. 20. 10:51
1/18 anonim válasza:
minden tej fel van higitva vizzel..kivéve amit háznál veszel frissen.
3/18 anonim válasza:
Plétehéntől is jó. Nme 3,6-os, igaz, de iható azért.
4/18 anonim válasza:
lehet kapni házi tejet!!!!hol élsz???mert akkor tudnék mondani pár helyet...azt mondjuk fel kell főzni de nagyon finom állítólag
5/18 anonim válasza:
A Lidl-ben kapható egy 3,5%-os dobozos tej, én annál finomabbat még sehol nem találtam, bár házi tejet még nem próbáltam.
6/18 anonim válasza:
Nekem legjobban a dobozos közül a sparos 2,8as tej ízlik. Nem teljes tej, de jó íze van :) Meg nem tartós ügye. De finom :)
7/18 anonim válasza:
Egyetlen egy tejhez tejkezelési technológia szerint nem adnak vízet!A zsírtartalmat vonják ki mert a tehéntej 5-6%-os. Másképp hogy csinálnának 2,8-as tejet pld?
8/18 anonim válasza:
Ilyet vegyél!!!Ennek tényleg tej ize van!!
10/18 anonim válasza:
házitej. annak még bőre is van. kövezzetek meg, de én imádom! :D
ha vidéken laksz akkor biztos van valami infód, hogy ki seftel házitejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!