Gulyást sose értettem, hogy miért nagy cucc. Semmilyen az egész. Pörkölt nem magyar kaja, csomó környező ország ételei között megtalálható. Pálinka szintén nem magyar dolog, mégha annak is van beállítva. Bármilyen "magyar" étel ami eszembe jut, tocsog a zsírban, egészségtelen, és nem véletlenül mi vagyunk az egyik legdagadtabb ország Európában. Egyrészt a magyar nem jut minőségi ételhez, másrészt ami ismert, vagy amiket esznek, olyan dolgok, hogy a szív már 50 év után könyörög, hogy legyen vége, mert nem bírja. Mindenhez megy a só meg a cukor is ráadásul. Panelproli unokatestvéremék még a rizst is besózták mindig, és ha ők főztek családi összejövetelen, egyszerűen képtelen voltam enni belőle. Ja, és természetesen ehhez még megy a kóla meg fanta meg minden ilyen fos, és egyszerűen bárkivel találkozom, bárkit látok étteremben, senki nem vizet iszik kb, hanem valami 8 kanál cukorral édesített vackot.
Én se szeretem a magyar konyhát. Hagyma paprika zsírosság, nagyon sok ételnek ez az alapja. Ugyanolyan majdnem mind.
Mondjuk a környező országokban is megvannak ezek az ételek vagy a nagyon hasonló változatuk.
2022. jún. 9. 17:11
23/58 anonim válasza:
nem mondanam hogy kifejezetten szeretem, magamtol nagyon ritkan fozok magyar kajat, azt is inkabb a nosztalgia miatt. kulfoldon elek, parom se igazan rajong a magar konyhaert.
2022. jún. 9. 17:19
24/58 anonim válasza:
Azért, mert te nem tudsz normálisan főzni (és nyilván más sem a környezetedben), nem a kaja rossz. Valószínű, hogy nem ettél még jól elkészített gulyást, pl.
2022. jún. 9. 17:19
25/58 anonim válasza:
Csak a buta ember vitatkozik ízlésen.
Neked nem tetszik a magyar vagy magyaros konyha. Oké. Nekem meg nem tetszik az ázsiai kínálat. De szídni felesleges.
2022. jún. 9. 17:20
26/58 anonim válasza:
Te vagy az undorító! Egyed a salátát!
2022. jún. 9. 17:32
27/58 anonim válasza:
25, nem az ízlésesen megy a vita. Nem tudnak főzni, ezért szerinte szar a magyar konyha. Mi pl. csak azt eszünk, egyikünk sem hozott el. El lehet készíteni normálisan is. Csak nekik nem megy.
2022. jún. 9. 17:41
28/58 A kérdező kommentje:
Hortobágyi húsos palacsinta is tipikusan az az étel, amit arra találtak ki, hogy minden maradékot és kutyacsontot is beletöltenek, aztán mehet rá egy liter tejföl.
Szóval zabáljátok a sok zsíros vackot, én maradok a sushinál, rizsnél, steaknél, marhánál, szarvasnál stb stb
2022. jún. 9. 18:25
29/58 anonim válasza:
úgy érted, maradsz a sótlan rizsnél, mert ugye az is gond, hogy a rokonok sózzák.
2022. jún. 9. 18:27
30/58 anonim válasza:
"Hortobágyi húsos palacsinta is tipikusan az az étel, amit arra találtak ki, hogy minden maradékot és kutyacsontot is beletöltenek, aztán mehet rá egy liter tejföl."
Ez marhára nem igaz. Egy jó hortobágyi palacsinta még véletlenül sem készül maradékokból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!