Ittatok már Kofolát? Hogy ízlett?
Felvidéki magyar vagyok én is, bár már évek óta Magyarországon élek, viszont a Kofola az egyik legkedvencebb italom, főleg nyáron, a jó hideg csapolt Kofola a legjobb. :)
27/N
Életemben most hallottam erről először. Ezért utána is olvastam egyből. A wiki szerint: "Különlegességét a 14-féle természetes alapanyag adja, többek között alma-, meggy- és ribizlikivonat, valamint cukor, karamell és különféle gyógynövénykivonatok."
Érdekesnek hangzik! Nagyon köszönöm hogy felhívtad erre a "szláv kólára" a figyelmemet. Mi néha megyünk kirándulni Esztergomba és ha már ott vagyunk, szívesen látogatjuk a szomszéd Szlovákiában Párkányt (többek között a helyi boltokban árult cseh-szlovák specialitások - pl: utopenci, vagy a helyi éttermek és sörözők miatt). Minden esetre ha legközelebb arra járunk, én mindenképpen felkutatom ezt az érdekesnek tűnő italt.
(Bízom benne hogy nem lesz olyan mint az ihatatlanul édes és marcipánízű Dr. Pepper kóla.)
Nem tudom milyen a Dr Pepper, de hogy a Kofola sokkal rosszabb, az biztos 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!