Ittatok már Kofolát? Hogy ízlett?
Figyelt kérdés
Kicsit egyedi íze van, de bejön, úgy, hogy már többször is ittam. Legelőször nem ízlett annyira, de később valahogy mégis bejött, a jellegzetes íze miatt. Csehországban és Szlovákiában ugye minden élelmiszerüzletben lehet kapni.2022. ápr. 30. 22:31
1/21 anonim válasza:
Igen, nekem nem ízlett. Felvidéki ismerősöm szerint a magyarok vagy szívből gyűlölik, vagy megvesznek érte, nincs köztes állapot. :D
2/21 anonim válasza:
Sokat jártam Szlovákiába a járvány előtt, úgyhogy volt hozzá szerencsém. Kíváncsiságból megkóstoltam, de egyáltalán nem ízlett.
3/21 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, elég baj, hogy itt nem forgalmazzák
4/21 anonim válasza:
Egyszer ittam, nagyon kellemes, nem tudnám mihez hasonlítani. Talán egy picit édes volt az ízlésemnek, de attól még élveztem.
5/21 anonim válasza:
Szlovákiában igen árulják. Sok helyen cola helyett. Olya, mintha valami gagyi sört/bort innál.
7/21 anonim válasza:
Csapoltan, jéghidegen a legjobb :)
8/21 anonim válasza:
Nekem nem jött be. Olyan az íze, mintha alkoholmentes Hubertust vagy Jagert innék, és azokat sem szeretem.
9/21 anonim válasza:
Nagyon utáltam, tényleg túl édes alkoholmentes jager íze van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!