Mit gondoltok, melyik a prolibb étel ezek közül? A hideg desszertpohárba rakott puding vagy a levesgyöngy?
Ma már a önmagában a fogalom is röhejes és alapjaiban ósdi.
NINCS prolikaja, kaja van és kész.
Attól sem lesz valami "nem prolikaja", hogy méregdrága és csak keveseknek telik rá, mert egy kajának nincs rangja, kizárólag ízlés kérdése.
prolikaja? A párizsi... a műanyag, egészségtelen....a freeway kóla meg a 100 forintos párizsi az prolikaja.
Ha a szendvicsedet sonkaszalámiból készíted el és gyümölcslevet vagy pepsit iszol, máris minőségibb lett az étkezés.
nem minőségi, de ha valaki kólát akar inni, akkor vegye meg a legrendesebb kólát.
Ez olyan, mint a cigaretta - szivarka, margarin - vaj, párizsi - sonkaszalámi, stb.
Én nem szeretem a piskótákat, igy a pohárkrémeket szoktam valasztani. Egy jo puding poharban, miert ne?
A levesgyongyot nem kifejezetten szeretem, de amikor nincs kedvem egyeb feltetet csinalni, akkor oke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!