Szinte kivétel nélkül azt olvasom receptekben, leírásokban, hogy jó "pergős" rizst készítünk. Valóban az a vélekedés, hogy a rizs pergősen jó?
Figyelt kérdés
Leírnátok, hogy ti hogyan szeretitek? Nekem kifejezetten az a rossz, ha egy rizs pergős. Én ragacsosan szeretem.2021. dec. 21. 14:37
11/12 anonim válasza:
Régen pergősen szerettem, mert csak azt ismertem, most ragacsosan.
Magyarországon a pergős a kulturálisan beágyazott, itt így ismerjük, szeretjük. A ragacsos Ázsiában (japán, kínai konyha) a "tökéletes"nek hitt elkészítési mód.
12/12 anonim válasza:
Magyar jellegü ételekhez a pergös illik, ázsiaiakhoz meg a ragacsos.
De mindenki készítheti úgy, ahogy szereti, semmi baja sem lesz. (Ha meg másoknak is készíti az ételt, akkor érdemes elötte rákérdezni, hogy nekik milyen ízlik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!