Oltottak, mi a vélekedésetek a maszkhordásról mióta védettek lettetek?
Figyelt kérdés
2021. máj. 10. 17:10
A kérdező szavazást indított:
Már egyáltalán nem látom értelmét, hogy hordanom kelljen.
Bizonyos zsúfoltabb szituációkban, pl. tömegközlekedési eszközön még biztonságérzetet ad, szívesen hordom.
Továbbra is szeretném hordani, véleményem szerint oltástól függetlenül hasznos.
21 szavazat
1/6 anonim válasza:
Hordom, mert tudom, hogy a tuskó oltásbeszarik kifogásként használnák magukra nézve, ha nem tenném.
Ez olyan mint a kutyaszar összeszedése. Amíg mindenki csinálja, az antiszociális lusták sem merik elsőnek otthagyni. Ha látják, hogy más is csinálja, ők is rákezdenek.
2/6 anonim válasza:
Más okból, de köhögök. Már csak azért is hordom a maszkot, hogy az emberek ne ijedjenek meg tőle.
4/6 mindentudó99 válasza:
Ahol kell hordom nem csinálok ügyet belőle.
5/6 anonim válasza:
Oltás előtt sem volt semmi értelme a hordásának.
6/6 anonim válasza:
Nem oltott vagyok, átestem a betegségen, ezért van védettségi kártyám. Nem hordanám, ha nem volna muszáj. Családi körben kaptam el, tehát a maszkhasználat ezen nem segített, hisz nyilván az otthonomban nem fogom hordani.
Amúgy ha lenne megfelelő orvosi ellátás, akkor nem lenne világjárvány, szóval ezen a maszk sem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!