A szusit melegen, vagy hidegen kell enni? Nemsokára megérkezik a szusi, amit rendeltem, megmelegítsem, vagy hidegen jó?
Figyelt kérdés
2008. dec. 12. 14:24
1/6 anonim válasza:
Jajj! A susit hidegen esszük szójaszószal és ha szereted akkor egy-egy falat között bekapsz egy kis pácolt gyömbért (azért hogy a szádban lévő ízeket közömbösítse,így jobban tudod élvezni a következő falatot).Önts ki egy kistálba a szójaszószt és mártogasd bele a susit! Jó étvágyat!
2/6 anonim válasza:
A szusit hidegen kell enni. Amit adnak mellé kis plasztik tálkába teszed a gyömbért és wasabit. Erre öntesz egy kis szója szószt és ebbe mártogatod. Mindent adnak hozzá, ha jó helyről rendelted. Csak szusit rendeltél vagy rollokat is? Nekem az egyik kedvenc kajám, bár nem tudom, Magyarországon hogyan csinálják. Ott a kinai kajának is magyaros ize van.
4/6 anonim válasza:
Hát ez az, hogy a szusi az japán és lehet, hogy ezt is magyarosan csinálják. Mint ahogy a kinainak is magyaros ize van. Bár ettől még lehet jó.
És tényleg? Milyen volt, hogy izlett?
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,tényleg hidegen kell enni!
A wasabi-ból rendeltem és valami nagyon finom volt,életem első szusija volt!
2008. dec. 14. 15:23
6/6 anonim válasza:
Valaki meg tudja mondani, hogy mit érdemes rendelni a wasabi-ból? Én is kipróbálnám a sushit, de fogalmam sincs, hogy melyik milyen. Csak lazac van benne, vagy más nyers halat is felhasználnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!