Sógor megy ki londonba hamarosan de bizonytalan a nyugati ételekkel kapcsolatban. Van olyan jó a kolbász a Tescóban mint itt nálunk Tirgu Muresben? Elvileg EU mindkettő szóval ugyanannak kene lenie.
Ti mit észtek akor reggelire ??!?
Mondjatok barátaim halgazom!!
Fejezuk be nar ezt a felengzest!! Csak azer mert román kolbász nem minden rosz!!!
Sógor se ené ha nem lenne finom!!!!
Mikor akor??????
Hogy tudsz halgazni??? Én is meg akarok tanulni halgazni!!!!!!!!!!!
Márt írtuk fentebb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem azért rossz ez a kolbásznak álcázott bélbe töltött dögkútba való szutyvadék, mert román, hanem azért rossz mert iszonyat rossz, rosszabb mint a kutyakaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A sógorod azért eszi mert értelmi sérült!!!!!!!!!
Pont mint te!!!!!!!!!!
Olyan mint Bartos CS István, az is megeszik mindent még a kutyaürüléket is!!!!!!!!!!!!!!
Igen kóstoltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Próbáltam sütve!!!!!!!!!!!!!! Főzve!!!!!!!!!!!!!! Még mikrózva is!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy hulladék!!!!!!!!!!!! Élelmiszeripari selejt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sógor uzeni nektek hogy meglajatok majdan hol a siker csilofas!!!
Hazajon par év mulva sok penzel brit nyugdijal es jól fog elni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!