Sógor megy ki londonba hamarosan de bizonytalan a nyugati ételekkel kapcsolatban. Van olyan jó a kolbász a Tescóban mint itt nálunk Tirgu Muresben? Elvileg EU mindkettő szóval ugyanannak kene lenie.
Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 23:17
241/262 anonim válasza:
Vicelös? Az mi? Aszonya elot.
Ezek mik?
242/262 anonim válasza:
Hello! Én itt új vagyok. Milyen ez a csabay kolbász? Tényleg ennyire jó, hogy kivisz belőle a sógorod?
243/262 anonim válasza:
Kérdező!!!!!!
Mi a puncit szeretjük!!!!
A sógorod a hím nemi szervet szereti, aminek a beceneve egyes körökben "kolbász", pl Józsi kolbásza!!!
Tehát mi a puncit szeretjük, sógorod a hím nemi szervet,vagyis nem a sógorod nem azt szereti amit mi!!!!
244/262 anonim válasza:
243! Lipótmezőn van internet?
245/262 anonim válasza:
Nem tudom, ezt neked kellene tudni lévén ott vagy bentlakásos!
247/262 A kérdező kommentje:
Neeeee!!!!! Sógor csak eni szereti a kolbaszt másét nem vesz i be!!!!
Emberek most mi vanazzal a repülövel??? Nincs!!!!
2021. okt. 11. 19:23
248/262 anonim válasza:
Akkkor enie kel a kollbaszt!!!!!!!!!! Nevegy e be más-ét!!!!!!!!!!!!!!! NINCS❗❗❗❗❗❗❗
249/262 anonim válasza:
Le zuhhant a röpöllő. Nincs, nem van.
Tudid hil bukik ki, higy mekkora troll vagy?
Ez a mestersegesen rossz magyarid árul el. Meg erdélyi sem lehetsz.
Az idág hihető lenbe, higy nem tanultál magyarul. Rendben.
De egy székely ember örvend, és nem örül.
Ez csak egy dolog, ami feltűnik, de több is van.
250/262 A kérdező kommentje:
Írjatok man légyoly kedvesek eröl a ingyen etelrol meg hogy mikor tud majd fogni kimeni!!!!
2021. okt. 12. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!