Sógor megy ki londonba hamarosan de bizonytalan a nyugati ételekkel kapcsolatban. Van olyan jó a kolbász a Tescóban mint itt nálunk Tirgu Muresben? Elvileg EU mindkettő szóval ugyanannak kene lenie.
Bocsánat, akarom mondani sógor.
(Bár már belezavarodtam.)
És mi az a male?
A rep üllőn berber marhából csinál japan szakkács magyar tériszalámit és aszt foggák felszolgálni a sógornak.
A kappitánynál van libatömö, ha nem akarna nyelni.
És mégis hol melegitse meg a gépen???
Ne szorakozatok vele!!
Milyen etel van a járaton ???
Milyen járaton? Miért ismételed az írásjeleket???????????????
Miért nem írsz magyar helyesírás szerint?
Abban a bugrismurisban nem tanítottak meg rá?
Sógor a kolbász ízvilágot szereti, csabai-jellegűt (nem magyar), reggelire eszi főleg, hónapokig fagyasztva tartja, ha akciós, gyermekkori kedvence, sógor nem beszél nyelveket, de elvárja, hogy Londonban románul szóljanak hozzá. A bátyja viszont tud angolul, segít is neki. Turisták lepik el Londont. Nyugdíjig haza sem jön (de a román törvények szerint már túl van a korhatáron - én), bőröndben viszi ki. Sógor megőrült, keményen dolgozik stb.
Nos, mi ezeket tudtuk meg a sógorodról, pedig senki sem kérdezte, senki sem kíváncsi rá.
Neked az volt az alap kérdésed, repülőn vihet-e nagy mennyiségben kolbászt. Mi már az elején megfeleltük. Mi a gondod, így több, mint száz válasz után?
Londonban, hej, van számos sógor,
És minden sógoron több kolbász
És minden kolbászon vannak sógorok,
És minden sógoron több sógor…
157!!!! Ez egy forum it beszélgetni lehet a barataimal!!!
Milyen járat milyen járat?!?! Repulo!!
Felhibtam sogort azt bediktalta a kódot
W9370. Ez mer remelem segit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!