Sógor megy ki londonba hamarosan de bizonytalan a nyugati ételekkel kapcsolatban. Van olyan jó a kolbász a Tescóban mint itt nálunk Tirgu Muresben? Elvileg EU mindkettő szóval ugyanannak kene lenie.
Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 23:17
111/262 anonim válasza:
Néhány javítás:
semmit
mikrózza
!
miatt
szokott
szurkálódni
!
októberre
vendéglőben
hamarabb
legyen- mi legyen? Előbb 65?
dolgozott
!
azért
112/262 anonim válasza:
Nem tudom, miért kell a kérdezőt bantani. Én azt hittem, hogy ezen az oldalon értelmes válaszokat kap az ember.
113/262 A kérdező kommentje:
Köszönöm 112 !!
Én se értem mert nem lehet válaszolni normálisan a kérdéseimre
Irigyseg szuli általában ilyenejet mert valaki kimegy dolgozik elintez dolgokat es angol nyuggdija lesz!!!
Szidjak a csabay kolbaszt mert nem unió így meg úgy de uk va mégis lehet kapni hogy is van ez?!?!
2021. szept. 21. 20:49
114/262 anonim válasza:
A kérdező tuti troll, ennyire sötét senki nem lehet!
115/262 anonim válasza:
Vagy fizetnek érte. Firgalmat generál a cégnek.
116/262 anonim válasza:
Ha dolgozott már kint, akkor miért nem tudja, hogy milyen ott a kolbász?
117/262 anonim válasza:
#116, ilyet ne, erre nincs felkészülve a troll, hogy mi gondolkodni is tudunk :D
118/262 A kérdező kommentje:
Borszasztoak vagytok!!!! Komolyan ennyi gyulolet egy kérdés miat!!!!
Miért nem? Miért ‘em?
Azért mert régen sógor busszal ment ki és tudott mindig vinni de mostmár nem bírja túl hoszu!!!
2021. szept. 22. 08:24
119/262 anonim válasza:
borzasztóak, miatt, most már, hosszú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!