Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Megennétek sütve, vagy főzve...

Megennétek sütve, vagy főzve egy kígyót?

Figyelt kérdés
Nemrég valaki kiírta a hernyóra is, az nem én voltam, de ötletet adott, hogy kiírjam a kígyókra ugyanezt a kérdést. :) Egyébként én simán megkóstolnám, ha ki van sütve, vagy főzve, ázsiai és dél-amerikai népek eszik is őket.

2021. aug. 5. 11:55
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
40 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Persze. Színhús.
2021. aug. 5. 12:08
 2/6 anonim válasza:
73%
Válogatós vagyok, de megszeretném kóstolni, hogy milyen a kígyó!
2021. aug. 5. 12:32
 3/6 anonim válasza:
86%
megkóstolnám
2021. aug. 5. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:
66%

Angolnát már ettem...

Jó, hát a kígyó az hüllő, de azért közelebb van a húsa egy angolnához, mint egy hernyóhoz.

Gilisztán mondjuk nem ennék. Hernyót se. Kígyót simán.

Bár állítólag nagyon száraz a húsa, és sok benne a csont. Ezt a beles ember mondta (Ber grills) . Ha jól emlékszem valami viperát evett meg.

2021. aug. 5. 14:24
 5/6 anonim válasza:
100%
Simán! Olyan lehet, mint a csirke meg az angolna keveréke.
2021. aug. 6. 01:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt hozzá szerencsém amíg külföldön éltem és nekem kifejezetten ízlett (sütve fogyasztottuk).
2021. aug. 6. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!