Megennétek sütve, vagy főzve egy kígyót?
Figyelt kérdés
Nemrég valaki kiírta a hernyóra is, az nem én voltam, de ötletet adott, hogy kiírjam a kígyókra ugyanezt a kérdést. :) Egyébként én simán megkóstolnám, ha ki van sütve, vagy főzve, ázsiai és dél-amerikai népek eszik is őket.2021. aug. 5. 11:55
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
40 szavazat
2/6 anonim válasza:
Válogatós vagyok, de megszeretném kóstolni, hogy milyen a kígyó!
4/6 anonim válasza:
Angolnát már ettem...
Jó, hát a kígyó az hüllő, de azért közelebb van a húsa egy angolnához, mint egy hernyóhoz.
Gilisztán mondjuk nem ennék. Hernyót se. Kígyót simán.
Bár állítólag nagyon száraz a húsa, és sok benne a csont. Ezt a beles ember mondta (Ber grills) . Ha jól emlékszem valami viperát evett meg.
5/6 anonim válasza:
Simán! Olyan lehet, mint a csirke meg az angolna keveréke.
6/6 anonim válasza:
Volt hozzá szerencsém amíg külföldön éltem és nekem kifejezetten ízlett (sütve fogyasztottuk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!