Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Görögország és a kenyér?

Görögország és a kenyér?

Figyelt kérdés
Görögországban nyaralunk éppen, eddig 3ból 3 étteremben hoztak ki az ételek előtt egy kosár/tányér kenyeret. Az első helyen nagyon jó volt, mert finom vajat és oliva olajat is hoztak mellé, anélkül hogy mi kértük volna. Tetszett is nagyon, finom is volt. A többi helyen szintén hozták a (sima, natúr, nem pirított meg semmi) kenyeret, de nem hoztak mellé semmit se. Kicsit nem értem a dolgot, puszta kenyeret minek hoznak ki? Olyan ételt rendeltünk amihez abszolút nem kell kenyér, szóval nem az miatt hozták ki. Így viszont mi értelme? Lehet, hogy van valami szokás amit szimplán nem ismerek, de nem tudom hova tenni ezt a dolgot. :)

2021. júl. 20. 21:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Persze, mas ország más szokás, ez tiszta, ezért is kérdeztem. Én sose ennék csak úgy kenyeret magában, pláne fő étkezés előtt pár perccel, de ez saját dolog.
2021. júl. 23. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!