Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A Pho levesbe tényleg nyersen...

A Pho levesbe tényleg nyersen kell beletenni a húst?

Figyelt kérdés
Imádok új dolgokat kipróbálni,általában sikerül is elsőre minden. Ma a Pho levest néztem ki magunknak,de a recept úgy írja,hogy nyersen felvágom a marhahúst, arra öntöm a forró levest. Talán még csirkemell filével el tudnám képzelni,de a marhát ezer évig kell főzni,hogy jó legyen. Aki csinált már ilyet, segítene?
2021. jún. 29. 07:21
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Igen nyersen nagyon nagyon nagyon vékonyra vágod mint mondjuk egy szelet parizert vagy szalámit csak ugye ez csík és nem olyan kerek én szeletelő képpel szoktam (bár az nem mindenkinek van otthon)
2021. jún. 29. 07:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Hajszálvékonyra kell szeletelni a húst és a forrásban lévő levet kell rá önteni.
2021. jún. 29. 07:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Géppel bocsi autocorrect
2021. jún. 29. 07:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Most megnéztem pár receptet és mindben így kell ahogy leírtad. De amúgy elég vékony szeleteknek tűnnek, meg marhából szokták a steaket is csinálni és az sincs teljesen átsülve ugye. Még soha nem csináltam csak étteremben ettem de ott soha nem tapasztaltam olyat hogy nyers lett volna a hús úgyhogy gondolom akkor elég neki az amikor leöntöd a forró levessel. Amúgy a receptek amik láttam elég bonyolultnak tűnnek és több óra mire elkészíted ha a hagyományos módon csinálod. Nem lenne egyszerűbb megrendelni vagy beülni valahova ha úgyis az a lényeg hogy kipróbáld?
2021. jún. 29. 07:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát akkor megpróbálom úgy,nyersen. Kíváncsi vagyok milyen lesz.

A főzést imádom,enni épp mindenből egy kicsit. Azt imádom ha ízlik annak aki eszi. Ezért nem választottam az éttermet. Köszi mindenkinek! 🙏🙂

2021. jún. 29. 07:53
 6/6 anonim ***** válasza:
91%
Igen, úgy, csakhogy nagyon vékonyra szelni a marhát nem egyszerű. Kínai étteremben dolgozva láttam, ahogy a félig megfagyott marha húst szeletelik hajszál vékonyra, mert úgy sokkal könnyebb.
2021. jún. 29. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!