A japánok hogy készítik a rizst? Milyet használnak?
Figyelt kérdés
Egyik nap olvastam itt egy kérdést, az egyik kommentelőnek japán párja volt/van, és azt írta, hogy a japánok nem úgy készítik a rizst, mint mi, magyarok és egész más úgy. Na de hogy készítik? És milyen fajtát használnak? Akár sima köretnek, akár sushinak2021. máj. 14. 09:45
1/5 anonim válasza:
A milyen rizst azt nem tudom, de a japán ismerőseim ilyenebn főzik :
2/5 anonim válasza:
igen a rice cookert előszeretettel használják. sózni nem sózzák, és rövid szemű ragacsos rizst használnak
3/5 A kérdező kommentje:
Tesznek rá mindig rizsecetet? Meg esetleg mást is?
2021. máj. 14. 10:21
5/5 anonim válasza:
Az apró szemű rizst alaposan lemossák, fél órát áztatják, 1.2-szeres mennyiségű vízben megfőzik, fedő alatt 5-10 percig állni hagyják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!