Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A japánok hogy készítik a...

A japánok hogy készítik a rizst? Milyet használnak?

Figyelt kérdés
Egyik nap olvastam itt egy kérdést, az egyik kommentelőnek japán párja volt/van, és azt írta, hogy a japánok nem úgy készítik a rizst, mint mi, magyarok és egész más úgy. Na de hogy készítik? És milyen fajtát használnak? Akár sima köretnek, akár sushinak
2021. máj. 14. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

A milyen rizst azt nem tudom, de a japán ismerőseim ilyenebn főzik :

[link]

2021. máj. 14. 09:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
igen a rice cookert előszeretettel használják. sózni nem sózzák, és rövid szemű ragacsos rizst használnak
2021. máj. 14. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Tesznek rá mindig rizsecetet? Meg esetleg mást is?
2021. máj. 14. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ha sushit csinálnak
2021. máj. 14. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az apró szemű rizst alaposan lemossák, fél órát áztatják, 1.2-szeres mennyiségű vízben megfőzik, fedő alatt 5-10 percig állni hagyják.
2021. máj. 14. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!