Mi volt a kedvenc menzás kajátok?
Figyelt kérdés
Nekem a paradicsomos káposzta, de csak maga a főzelék. Azt a mócsingos húst mindig kidobtam belőle. :D2021. ápr. 23. 11:52
32/34 anonim válasza:
Káposztástészta, mákos nudli, paradicsomleves.
33/34 anonim válasza:
Nekem a milánói és minden rakott dolog illetve a rizses hús meg a retró hamburger reggelente vagy a főtt virsli kechuppal majonézzel. Akkor en nagyon szerettem a krém leveseket mint pl. Karfiolkrém leves gyönggyel vagy brokkorikrém leves vagy bagymakrém leves. Májgalusska leves, sóska krumplival és fasirttal. Krumpli meggyszósszal hússzelettel. Uhhh kellett nekem kajákról beszéljek. Tiszta éhes lettem. Sziasztok megyek enni.😅
34/34 anonim válasza:
Paradicsomleves káposztás kocka tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!