Na, hogy legyen normális válasz is: Én biztosan nem enném meg, ha nem muszáj. Egyszerűen nem fér bele a dolog a világképembe, és nagyon taszít. (Mondjuk az ananászt magát sem szeretem, de pl. cseresznyével sem enném meg a pizzát.)
Persze nem zavar, hogy valaki ezt pizzának hívja vagy, hogy jóízűen fogyasztja. Néha azért szoktam ezzel cukkolni az egyik barátomat, de ez egyáltalán nem komoly. :D
Azt meg egyenesen nem értem, miért vált ki egyes emberekből ekkora indulatokat a sós és édes keveréke. Az egyik legjobb étel amit valaha ettem, az az almával töltött karaj volt.
Csak az, hogy istenien finom és ebből fakadóan is hízlal!
Én nagyon szeretem, szerintem az egyik legjobb ízösszeállítású pizza és lexarom, ha másnak nem ízlik.
Tégy te is így! :)
csak hogy kiakadjatok:
még jobb, ha meggy is van rajta!
Úgy látom a válaszolók nagy része nem evett még meggyszószos sült húst vagy édes-savanyú csirkét. Az is sós-édes kombináció, semmi baj vele, nagyon finom.
De mondok jobbat: az én kedvencem a gombás pizza ananásszal. 😅 lehet fújolni, tíz éves koromban találtam ki és imádom az ízét még akkor is ha mindenki hülyének néz amikor ilyet rendelek.
Én pl a csípős dolgokat nem szeretem, mégse ugatok le senkit aki szereti, mert semmi közöm hozzá, hogy ki-mit eszik meg. Nagyon frusztrált ember lehet aki ilyesmin mérgelődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!