Miért nem tudnak a magyar emberek elrugaszkodni attól, hogy a KFC csirkéjét kukorica/zabpehelyben kell megsütni?
#9 vagyok.
Nem megyek KFC-be, mert én ilyen moslékot nem eszem. De ilyesmiről nem is volt szó a kérdésben. Vagy ti most lenézitek magatokat, mert vidékiek vagytok? Én falusiként még ezt a kifejezést is utálom, és jól pofánverném a pestieket akik használják.
Én szégyenlem magam, hogy nem tudok magyar emberként elrugaszkodni a KFC csirke helytelen sütési módjától.
Kérem az amerikai népet, az USA-ban élő embereket, akik bírják a KFC csirke sütésének minden fortéját, bocsájtsatok meg nekem egyszerű magyar csirkesütő embernek. Vétkeztem,a rugalmatlanságom a vétkem!
Ígérem,amint tudok utánajárok, megtanulom, begyakorlom az igazi KFC csirke csínyját-bínyját.
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem erre az egetrengetően ostoba hibámra, és velem együtt talán sok magyar ember észbe kap végre, és elrugaszkodik!
Közétek akarok tartozni, kik tudják mi a KFC módi!
...és akkor kézenfogva, vidáman dalolva, egymás tüzéhez ülve, és a magyar ember téves KFC csirkesütési múltjától,ezzel kapcsolatos oktondi szokásaitól alaposan elrugaszkodva süthetjük a KFC immáron pehelytelen csirkemódozatát.
Ébredj magyar!
:D :D :D
köszönjük hogy felvilágosítottál minket, ó te külföldi gasztronómia oldalakat bújó megmentőnk 🙏
🌽🚫
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!