Miért nem tudnak a magyar emberek elrugaszkodni attól, hogy a KFC csirkéjét kukorica/zabpehelyben kell megsütni?
Figyelt kérdés
Elég régóta már csak külföldi oldalakon tájékozódom gasztronómián belül, és ha egy ilyen helyen az ember rákeres arra a titokzatos KFC-csirkére, az első adandó videóban/ veboldalon megkapja a választ, ami a sima "southern" rántott csirke, az USA-ból. Semmi különleges nincs benne, csak egy írós, lisztbe forgatott módszer, amit régóta alkalmaznak kinnt. Jó, nyilván ez itthon nem sok embernek jutna eszébe, de nem értem, hogy ennyi idő után is miért gondolják azt az emberek és a receptes weboldalak, hogy kukoricapelyhet kéne használni hozzá.2021. febr. 9. 20:01
1/19 anonim válasza:
Nem a kukoricapehely.. A fűszer a lényege.
2/19 anonim válasza:
Jajjistenem, milyen szűklátókörű kérdés! É már 20 évvel ezelőtt tudtam hogyan kell otthon elkészíteni..
3/19 anonim válasza:
És iegen, ahigy a 2es írja, a fűszer. Amivel jócskám be van pácolva a hús.
4/19 anonim válasza:
A chick fil aben meg koviubi lé van.
5/19 anonim válasza:
Mert senki se főz àm.... Paprikás krumplit se.
6/19 anonim válasza:
Én még sose hallottam senkitől amit a kérdező tényként állít....
7/19 anonim válasza:
Finom. Csináltam itthon én is. Szar vidéki vagyok. 2 diplomám van. Egyiket pont a nemzeti konyhàkból írtam.mMeghàt tudok főzni, sütni.A férjem hentes. A kedvencem a jól le sózott csàszàrhús. Azt megsütöm egy krumplisalàtàval, az nagyon finom. Nem zabàlunk, ha ez van egyik nap, màsnap csak vegyes saláta van. Vigyàzunk mi egymàsra...
8/19 anonim válasza:
Itt minden válaszoló hülye, vagy csak valamiféle dezinformációs kampánnyal próbálják megzavarni a kérdezőt?
9/19 anonim válasza:
Mindenki hülye csak a kérdező helikopter..😂🤣😃😎
10/19 anonim válasza:
Minden faluba van àm KFC. Van hàt. Meg fogjuk a kokast, vagy a tikot, oszt onnan van banzàj. Te menj a KfC-be. Csak hàzhizszàllítàs van. És mi vidékiek vagyunk sötétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!