Milyen ételek vannak, amiket kézben szokás enni?
Amiket én ismerek:
- Pizza
- Szendvics-félék (szendvics, burgerek)
Más nem jut eszembe... Ez a kettő van csak? Hogy-hogy az ételek 99%-át nem kézben esszük?
2-es nem tudom miért lett lepontozva, hiszen a csontos húsokat kézzel szokás enni :)
Nem tudom volt-e már, de pl a nassok nagy részét is kézzel esszük (szotyi, mogyi, chips, nachos stb.), adott helyzetben a süteményeket (ha éppen nem kell szigorúan villával enni mindent....) A gyümölcsöket is.
Amikor csak siman belenyulsz a fazekba es kiveszel egy falatot megkostolni ... de az osszes utcai kaja is kezben evos ... munkaba is olyan kajat visz az ember ami kezbol evos (irodai munka nem munka ebbol a szempontbol, ott van konyha) ... szorakozas kozben is kezbol fogyaszt az ember ... aprosutiket, szendvicsfalatkakat mind-mind kezzel eszik az ember.
Teritett asztalnal elvart, hogy hasznald az evoeszkozt ... ha mar megteritettek.
"em is értem hogyan lehetne azt késsel villával enni (sehogyan)."
"Próbáljon meg valaki jó kis szálkás rántott halat nem kézzel enni!"
Természetesen LEHET késsel-villával enni, csak meg kell tanulni az evöeszközöket rendesen használni!
A gond az, hogy MO-on rengeteg ember nem tudja használni a kés-villát úgy, ahogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!