A rántott ázsiai ételek milyen lisztből készülnek?
Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 16:33
3/10 anonim válasza:
mármint amit a kínai büfékben lehet kapni? búza. rizsliszt túl költséges lenne Mo-n.
4/10 anonim válasza:
Nem lisztet, hanem rizs- vagy kukoricakeményítöt használnak!
5/10 anonim válasza:
#4-nél a pont! Keményítővel paníroznak.
7/10 anonim válasza:
Keményítő-tojás-fűszeres liszt
Így panírozták be.
8/10 anonim válasza:
Tojásfehérje + keményítő
9/10 anonim válasza:
A kínai/ázsiai "panírozás" úgy történik, hogy tojásfehérjét és keményítöt összekevernek és ebbe mártják a húsokat/zöldségeket.
Szó sincs külön menetben még tojásról meg lisztröl, ezt legfeljebb otthon csinálja egy nem hozzáértö akárki, aki csak a "magyaros" panirozást ismeri és nem képes új módszereket átvenni.
10/10 anonim válasza:
Liszt, keményítő, szódabikarbóna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!