Melyik nemzet vagy népcsoport képviselői eszik a legundorítóbb ételeket?
Aki azt az Angolt (na jó, UK) választ lepontozta, annak ajánlanám:
Skótok és a haggis is komoly helyezést érdemel. Mindenféle báránybelsőség van beledaraálva egy birkagyomorba.
Jellied eels - angolna kocsonya
Dandelion and Burdock - fűszeres, kb fülzsír ízű brit üdítóital
#21 "Skótok és a haggis is komoly helyezést érdemel. Mindenféle báránybelsőség van beledaraálva egy birkagyomorba."
Ugyanez a mi disznósajtunk, csak disznóból, nem érzek érdemi különbséget.
Egyébként érdekes a kínaiak 100 napos tojása. Szép kék színe van. Nekem ízlett.
Én haggist ugyan nem ettem, pedig jártam Skóciában.
Viszont én erdélyi vagyok, nálunk a bárány alap húsvétkor. És báránybelsőségből mi is készítünk finomságot a húsvéti reggelihez.
Sok hagymán ledinszteljük, teszünk hozzá kövér disznőhúst (hasat), hogy ne legyen száraz, ledaráljuk, és összedolgozzuk tejben áztatott zsemlével, nyers tojással, kockára vágott főtt tojással és sok petrezselyem zölddel. Nem birkagyomorba töltjük, hanem a bárány fátyolhájába csomagoljuk, úgy sütjük meg. Hidegen esszük hónapos retekkel és zöld hagymával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!