Melyik orszag/nemzet/nepcsoport etele (i) a kedvencetek?
Figyelt kérdés
Pl svab etelek cigany etelek, erdelyi magyar etelek.Inkabb helyi specialitasok erdekelnenek es hog miben ter el a fo iranytol.2020. ápr. 8. 10:40
1/9 anonim válasza:
Olasz és thai. Bocsi hogy ilyen kicsi vagyok. :D
3/9 anonim válasza:
Olasz és koreai. A magyaros konyha (régiótól független) nekem túl egyhangú és nehéz, havi egynél többször nem készítem.
4/9 anonim válasza:
Nagyon szeretem a magyaros kajákat is, meg az olaszt és a görögöt. Amit nem annyira kedvelek, az a lengyel, mert ők szinte mindenhez kaprot adnak.
5/9 anonim válasza:
Olasz, kínai, japán, magyar, török, thai, indiai és még a roma konyha is bejön.
7/9 mustafa33 válasza:
Magyar. És egyáltalán nem egyhangú és nehéz, csak ismerni kell nem egy család megszokottjait. És ha már külföldi is legyen, akkor is a volt monarchiánkból.
8/9 anonim válasza:
A top 1 at indiai, a thai-t is szeretem, legalábbis néhány ételüket.
Az itthoniak közül a sváb konyhát és az erdélyit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!