Melyik nemzet vagy népcsoport képviselői eszik a legundorítóbb ételeket?
Magyar szemmel nezve hatarozottan a kinai.
Most ne a magyarositott sarki kinai buferol beszeljunk, aki jart mar az anyaorszagban, tudja mirol beszelek 😩
Kína, de a Fülöp szigetek sem kutya.
A békacombot egyszer kóstoltam, nem ízlett, de ettől még elismerem, hogy a maga kategóriájában ínyencség. De én végülis általában véve a halat sem szeretem, kivéve konzerv. A csigát megkóstolnám.
Dolgoztam kínai étteremben, ha nagyon kellene mondani olyan népet, ami számomra undorító ételeket eszik, őket tudnám említeni. Amitől a hideg kirázott, ha lepényhalat sütnek, a recept egyik legfontosabb része, hogy úgy kezdjék sütni, hogy még él, mert ez meghatározza az ízt és a zamatot.
Csigát ettem. Burgundi csigát, félkészen kaptam, csak be kellett tolni a sütőbe. Elkészített csiga volt, visszatöltve a házába, fokhagymás vajjal volt betapasztva a "bejárat". Miután megsült, ki kellett kaparni egy apró villával, és pirítóssal enni.
Nem volt rossz, de nem is vált a kedvencemmé. A csirkezúzára hasonlított az állaga és az íze is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!