A Carbonara-tól lehet szalmonellát kapni, vagy a förrő pasta és tokaszallona átfőzi annyira a tojás sárgáját, hogy az ne okozhasson ilyen bajokat?
Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 23:48
1/4 anonim válasza:
Carboranatol nem ... csak a szalmonellas tojastol.
2/4 anonim válasza:
Valószínüsége nem sok van, hogy fertözést kapsz töle.
3/4 anonim válasza:
Önmagában a nyers tojástól is ritka a szalmonella normális körülmények között, ha pedig forró ételre teszed, akkor még kisebb az esélye bárminek. Ha már tojás, akkor a tatárbeefsteak vagy tiramisu lehet egy kellemes forrás, ami legalább részben hőkezelve van, ott elenyésző a rizikó.
4/4 A kérdező kommentje:
2 reszeltsajtal összekevert tojássárgáját, a tüzről lehúzott, szallona és tészta keverékkel mixelek össsze, vigyázva, hogy ne legyen belőle rántotta, csak változzon meg a színe kicsit és legyen egy krémes állagú szósz. utána bors és kész. természetes csakis tokaszallona, vagy pancheta, illetve pecarino sajt és eredeti olasz durum passta.
2020. júl. 19. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!