Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mennyire kell félni, hogy a...

Mennyire kell félni, hogy a szomszédba költözött kínaiak a kutyámat vagy a macskámat fogják megenni?

Figyelt kérdés
A szomszédban új kínaiak költöztek nem is nagyon beszélnek magyarul én úgy tudom hogy ők esznek olyanokat hogy macska meg kutya, mennyire kell aggódnom hogy esetleg befogják az állataimat és megeszik
2020. máj. 23. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Semennyire. Ők megveszik a minőségi ebhúst máshol.
2020. máj. 23. 19:12
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
lehet inkább téged esznek meg. Azok még kannibálok is!
2020. máj. 23. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
A kutyád, meg a macskád etetését csökkentsd minimálisra. Ha lesoványodnak, kevésbé lesznek vonzóak a kínaiak számára. :)
2020. máj. 23. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyira, mintha finnek költöztem volna oda
2020. máj. 24. 02:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire
2020. máj. 25. 17:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez trollkodás vagy ennyire hülye vagy? Nekem sok kínai ismerősöm van, férjem is az, de egyikük sem eszik kutyát, sem pedig macskát. Kína nagyon nagy ország, nem minden ember egyforma. Egy tartományban esznek kutyát, de sokan nem nézik jó szemmel még abban a tartományban sem. Egyébként meg Koreában is esznek kutyát, sőt japánok, vietnámiaiak, csehek is. Nem minden ember ott sem, de előfordul. Miért csak a kínaiakat kell b.szogatni mindig? Nekünk van macskánk és férjem nem ette meg. Nem is akarja.
2020. júl. 12. 08:21
 7/7 anonim válasza:
100%
6-os válaszoló, helyesbítek: trollkodik ÉS hülye is. :)
2020. szept. 8. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!