Mennyire kell félni, hogy a szomszédba költözött kínaiak a kutyámat vagy a macskámat fogják megenni?
Figyelt kérdés
A szomszédban új kínaiak költöztek nem is nagyon beszélnek magyarul én úgy tudom hogy ők esznek olyanokat hogy macska meg kutya, mennyire kell aggódnom hogy esetleg befogják az állataimat és megeszik2020. máj. 23. 18:59
1/7 anonim válasza:
Semennyire. Ők megveszik a minőségi ebhúst máshol.
2/7 anonim válasza:
lehet inkább téged esznek meg. Azok még kannibálok is!
3/7 anonim válasza:
A kutyád, meg a macskád etetését csökkentsd minimálisra. Ha lesoványodnak, kevésbé lesznek vonzóak a kínaiak számára. :)
4/7 anonim válasza:
Annyira, mintha finnek költöztem volna oda
6/7 anonim válasza:
Ez trollkodás vagy ennyire hülye vagy? Nekem sok kínai ismerősöm van, férjem is az, de egyikük sem eszik kutyát, sem pedig macskát. Kína nagyon nagy ország, nem minden ember egyforma. Egy tartományban esznek kutyát, de sokan nem nézik jó szemmel még abban a tartományban sem. Egyébként meg Koreában is esznek kutyát, sőt japánok, vietnámiaiak, csehek is. Nem minden ember ott sem, de előfordul. Miért csak a kínaiakat kell b.szogatni mindig? Nekünk van macskánk és férjem nem ette meg. Nem is akarja.
7/7 anonim válasza:
6-os válaszoló, helyesbítek: trollkodik ÉS hülye is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!